Altındağlı Minikler Ebru Yaptı

Kültür-Sanat 09.09.2022 - 16:30, Güncelleme: 09.09.2022 - 16:30
 

Altındağlı Minikler Ebru Yaptı

Sanatın her dalıyla ilgilenen Altındağlı çocuklar, yeteneklerini gözler önüne serdi. Altındağlı çocuklar, “Ebru” yaptı.
Altındağlı çocuklar Ebru sanatıyla tanıştı. Gönüllü resim öğretmeni sayesinde ebru sanatıyla tanışan Altındağlı gençler, keyifli dakikalar yaşadı. 7-13 yaş arasındaki Altındağlı çocuklar, ebru sanatına yakın ilgi gösterdi. Birbirinden güzel eserlere imza atan çocuklar, ebru sanatını çok sevdiklerini dile getirdi.  HEM EĞLENDİLER, HEM ÖĞRENDİLER Altındağlı çocukların sanatın her türlüsüne ilgi göstermesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Çocuklarımız Gençlik Merkezlerimizde sanatın her dalıyla tanışma ve deneyim kazanma imkanı buluyor. Bu tarz etkinliklere büyük ilgi gösteriyorlar. Ebru sanatını da yakından tanıdılar, deneme imkanı buldular ve çok sevdiler. Suyun üzerine birbirinden güzel desenler çıkardılar. Hem eğlendiler, hem de öğrendiler. Altındağlı çocuklarımızı ve onlara emek veren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Sanatın her dalıyla ilgilenen Altındağlı çocuklar, yeteneklerini gözler önüne serdi. Altındağlı çocuklar, “Ebru” yaptı.

Altındağlı çocuklar Ebru sanatıyla tanıştı. Gönüllü resim öğretmeni sayesinde ebru sanatıyla tanışan Altındağlı gençler, keyifli dakikalar yaşadı. 7-13 yaş arasındaki Altındağlı çocuklar, ebru sanatına yakın ilgi gösterdi. Birbirinden güzel eserlere imza atan çocuklar, ebru sanatını çok sevdiklerini dile getirdi. 

HEM EĞLENDİLER, HEM ÖĞRENDİLER

Altındağlı çocukların sanatın her türlüsüne ilgi göstermesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Çocuklarımız Gençlik Merkezlerimizde sanatın her dalıyla tanışma ve deneyim kazanma imkanı buluyor. Bu tarz etkinliklere büyük ilgi gösteriyorlar. Ebru sanatını da yakından tanıdılar, deneme imkanı buldular ve çok sevdiler. Suyun üzerine birbirinden güzel desenler çıkardılar. Hem eğlendiler, hem de öğrendiler. Altındağlı çocuklarımızı ve onlara emek veren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.