Mamak Belediyesi'nden Kadın Çiftçilere Tavuk Desteği

Yerel 08.09.2022 - 14:17, Güncelleme: 08.09.2022 - 14:17
 

Mamak Belediyesi'nden Kadın Çiftçilere Tavuk Desteği

Konuyla ilgili olarak Mamak Belediyesi'nden yapılan duyuru şöyle:
Vatandaşlarımızın tarımsal üretime ve hayvancılığa yönelmelerini, üretimi teşvik edici adımlarla bir üretim seferberliğine dönüştürmeyi bu yolla da kırsalda nüfusun devamlılığını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu hedefle yine yeniden bir destek programı başlatıyoruz… Yumurta tavukçuluğunu geliştirmek amacıyla başlatılan proje kapsamında yüzde 90 hibe ile kadın girişimcilerimize tavuk desteğinde bulunuyoruz. 8 Eylül 2022-11 Eylül 2022 tarihleri arasında başvurularınızı belediyemizin sayfasından gerçekleştirebilirsiniz. Ankara’nın yerli tavuğu Ataks cinsi yumurta tavukları hibe desteğinden faydalanabilmek için şartlarımız şöyle; 1-      Mamak Belediyesi olarak kadınlarımızı her alanda destekliyoruz. Başvuru şartlarımızın ilki kadın olmak… 2-      8 kırsal mahallemizden birinde ikamet etmek… ·         Lalahan ·         Karşıyaka ·         Kızılca ·         Kutludüğün ·         Bayındır ·         Gökçeyurt ·         Ortaköy ·         Kıbrısköyü      3-İkamet adreslerinde kümes bulundurmak…
Konuyla ilgili olarak Mamak Belediyesi'nden yapılan duyuru şöyle:

Vatandaşlarımızın tarımsal üretime ve hayvancılığa yönelmelerini, üretimi teşvik edici adımlarla bir üretim seferberliğine dönüştürmeyi bu yolla da kırsalda nüfusun devamlılığını sağlamayı amaçlıyoruz.

Bu hedefle yine yeniden bir destek programı başlatıyoruz…

Yumurta tavukçuluğunu geliştirmek amacıyla başlatılan proje kapsamında yüzde 90 hibe ile kadın girişimcilerimize tavuk desteğinde bulunuyoruz. 8 Eylül 2022-11 Eylül 2022 tarihleri arasında başvurularınızı belediyemizin sayfasından gerçekleştirebilirsiniz.

Ankara’nın yerli tavuğu Ataks cinsi yumurta tavukları hibe desteğinden faydalanabilmek için şartlarımız şöyle;

1-      Mamak Belediyesi olarak kadınlarımızı her alanda destekliyoruz. Başvuru şartlarımızın ilki kadın olmak…

2-      8 kırsal mahallemizden birinde ikamet etmek…

·         Lalahan

·         Karşıyaka

·         Kızılca

·         Kutludüğün

·         Bayındır

·         Gökçeyurt

·         Ortaköy

·         Kıbrısköyü

     3-İkamet adreslerinde kümes bulundurmak…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.