Öz Sağlık-İş, tüm emekçiler için kadro istiyor, müjde bekliyor

Çalışma Hayatı 07.09.2022 - 17:30, Güncelleme: 07.09.2022 - 17:30
 

Öz Sağlık-İş, tüm emekçiler için kadro istiyor, müjde bekliyor

ANKHABER / Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, “Hükümetin kapsam dışı kalan 90 bin taşeron işçisi için başlattığı kadro çalışmasını destekliyoruz” açıklamasında, “Hastane Bilgi İşlem çalışanları da kadroyu hak ediyor” diyerek sağlık emekçisi için ‘kadro’ talebinde bulundu ve müjde beklediklerin bildirdi.
Genel Başkan Devlet Sert, “Hep Dile Getirdik, Bir Kez Daha Hatırlatıyoruz” diye başlayan talep açıklamasında şu ifadeleri kullandı: -Sayın Cumhurbaşkanımız; 5 yıldır süren bu haksızlık sona erdirilsin. -1 Milyon kişilik Taşerona Kadro Devrimi, 90 bin işçiye yapılan haksızlıkla gölgelenmemeli. - Yüzde 70’de kalan Hizmet Alım Sözleşmelerini işçi yapmadı. Ama fatura, kapsam dışı kalan işçiye kesildi. 5 yıldır bekliyorlar; Hastane Bilgi İşlem çalışanları da kadroyu hak ediyor Diş Laboratuvarları çalışanları da kadroyu hak ediyor Görüntüleme Merkez çalışanları da kadroyu hak ediyor Sosyal tesisi çalışanları da kadroyu hak ediyor Yemekhane çalışanları da kadroyu hak ediyor Karayolları çalışanları da kadroyu hak ediyor PTT çalışanları da kadroyu hak ediyor Demiryolları çalışanları da kadroyu hak ediyor Kamuda Kiralık Araç Şoförleri de kadroyu hak ediyor Çağrı Merkezi Çalışanları da kadroyu hak ediyor Şeker Fabrikası çalışanları da kadroyu hak ediyor Orman işçileri de çalışanları da kadroyu hak ediyor DSİ ile diğer kuruluş çalışanları da kadroyu hak ediyor KIT ve BİT çalışanları da kadroyu hak ediyor MEB işçileri de kadroyu hak ediyor Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert’in açıklaması şöyle sona eriyor: Devrimin tamamlanmasına, eşitsizliğin ortadan kaldırılmasına az kaldı… Gözümüz kulağımız verilecek müjdede…
ANKHABER / Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, “Hükümetin kapsam dışı kalan 90 bin taşeron işçisi için başlattığı kadro çalışmasını destekliyoruz” açıklamasında, “Hastane Bilgi İşlem çalışanları da kadroyu hak ediyor” diyerek sağlık emekçisi için ‘kadro’ talebinde bulundu ve müjde beklediklerin bildirdi.

Genel Başkan Devlet Sert, “Hep Dile Getirdik, Bir Kez Daha Hatırlatıyoruz” diye başlayan talep açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

-Sayın Cumhurbaşkanımız; 5 yıldır süren bu haksızlık sona erdirilsin.

-1 Milyon kişilik Taşerona Kadro Devrimi, 90 bin işçiye yapılan haksızlıkla gölgelenmemeli.

- Yüzde 70’de kalan Hizmet Alım Sözleşmelerini işçi yapmadı. Ama fatura, kapsam dışı kalan işçiye kesildi.

5 yıldır bekliyorlar;

  • Hastane Bilgi İşlem çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • Diş Laboratuvarları çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • Görüntüleme Merkez çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • Sosyal tesisi çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • Yemekhane çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • Karayolları çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • PTT çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • Demiryolları çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • Kamuda Kiralık Araç Şoförleri de kadroyu hak ediyor
  • Çağrı Merkezi Çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • Şeker Fabrikası çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • Orman işçileri de çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • DSİ ile diğer kuruluş çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • KIT ve BİT çalışanları da kadroyu hak ediyor
  • MEB işçileri de kadroyu hak ediyor

Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert’in açıklaması şöyle sona eriyor:

Devrimin tamamlanmasına, eşitsizliğin ortadan kaldırılmasına az kaldı…

Gözümüz kulağımız verilecek müjdede…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.