Fethiye'de Kültür-Sanat ve Edebiyat Evi Açıldı

Kültür-Sanat 06.09.2022 - 10:14, Güncelleme: 06.09.2022 - 10:14
 

Fethiye'de Kültür-Sanat ve Edebiyat Evi Açıldı

Sema KUMRULU / Fethiye'de Kültür, Sanat ve Edebiyat Evi açıldı, uluslararası resim sergisi düzenlendi. 29 Ağustos- 3 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşen resim sergisinde birbirinden değerli eserler yer aldı.
Küratörlüğünü Ressam-Yazar Mine Sarmış, koordinatörlüğünü Arkeolog Ferhat Dağ'ın yaptığı uluslararası sergiye; Deniz Ticaret Odası Başkanı, Ticaret Odası Başkan Yardımcısı, Kemal Hira, siyasi parti temsilcileri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Salih Eroğlu, Ressam Aziz Çetinkaya, sanatçı ve sanatseverler, Fethiye halkı katıldı. Sergiyle ilgili olarak Mine Sarmış, ''Birlikte yola çıktığımız Arkeolog Ferhat Dağ ile hem Fethiye Kültür-Sanat ve Edebiyat Evi'mizin açılışını yaptık hem de uluslararası bir resim sergisi düzenledik. 30 Ağustos haftası olması ve Ata'mızın 'Sanatsız Kalan Bir Toplumun Damarlarından Biri Kopmuştur'' sözüyle yola çıktık. Sergimizde,14 ülkeden ve Fethiye'den katılımla 230 eser yer aldı. Bundan sonra da faaliyetlerimize kültür, sanat ve edebiyat alanında devam edeceğiz. Amacımız; vatanımızı, milletimizi, sanatımızı seviyoruz. Türk Sanatı daha güzel yerleri hak ediyor. Biz de bunun için ufakta olsa böyle adımlar atmaya çalışıyoruz. Katılan sanatçı, sanatsever, adını sayamadığım yüzlerce kişiye, halkımıza teşekkür ediyoruz'' diye konuştu. Yoğun bir kalabalıkla gerçekleşen etkinlikte, saz sanatçısı Ali Noyin misafirlere keyifli anlar yaşattı. Aynı zamanda Nil Fırat'ın imza günü de yer aldı. Sağlık ve sanatla kalalım.
Sema KUMRULU / Fethiye'de Kültür, Sanat ve Edebiyat Evi açıldı, uluslararası resim sergisi düzenlendi. 29 Ağustos- 3 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşen resim sergisinde birbirinden değerli eserler yer aldı.

Küratörlüğünü Ressam-Yazar Mine Sarmış, koordinatörlüğünü Arkeolog Ferhat Dağ'ın yaptığı uluslararası sergiye; Deniz Ticaret Odası Başkanı, Ticaret Odası Başkan Yardımcısı, Kemal Hira, siyasi parti temsilcileri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Salih Eroğlu, Ressam Aziz Çetinkaya, sanatçı ve sanatseverler, Fethiye halkı katıldı.

Sergiyle ilgili olarak Mine Sarmış, ''Birlikte yola çıktığımız Arkeolog Ferhat Dağ ile hem Fethiye Kültür-Sanat ve Edebiyat Evi'mizin açılışını yaptık hem de uluslararası bir resim sergisi düzenledik. 30 Ağustos haftası olması ve Ata'mızın 'Sanatsız Kalan Bir Toplumun Damarlarından Biri Kopmuştur'' sözüyle yola çıktık. Sergimizde,14 ülkeden ve Fethiye'den katılımla 230 eser yer aldı. Bundan sonra da faaliyetlerimize kültür, sanat ve edebiyat alanında devam edeceğiz. Amacımız; vatanımızı, milletimizi, sanatımızı seviyoruz. Türk Sanatı daha güzel yerleri hak ediyor. Biz de bunun için ufakta olsa böyle adımlar atmaya çalışıyoruz. Katılan sanatçı, sanatsever, adını sayamadığım yüzlerce kişiye, halkımıza teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Yoğun bir kalabalıkla gerçekleşen etkinlikte, saz sanatçısı Ali Noyin misafirlere keyifli anlar yaşattı. Aynı zamanda Nil Fırat'ın imza günü de yer aldı.

Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.