Sincan Belediyesi ‘can’ kurtarıyor

Sağlık 02.09.2022 - 10:25, Güncelleme: 02.09.2022 - 10:25
 

Sincan Belediyesi ‘can’ kurtarıyor

Sokakta yaşayan can dostlarımız için güzel, sıcak bir yuva olan Sincan Belediyesi, 2022 yılının başından bu yana 3 Bin 109 can dostumuzun tedavisini, bakımını ve rehabilitasyonunu yaptı, 23’üise sahiplendirilerek yeni bir yuvaya kavuştu.
Sincan Belediyesi sokaktaki canlarımıza kol kanat germeye devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri kapsamında sokak hayvanlarının her türlü sağlık, bakım verehabilitasyon işlemlerini yapıyor. Vatandaşlar çevrede gördükleri yaralı ve hasta sokak hayvanlarını 444 4 762 no'lu telefonu arayarak Çözüm Merkezi üzerinden veterinerlik birimine bildirebilir. Sincan Belediyesi Veteriner Hekimler her ihbarı titizlikle değerlendirerek yaralı ve yardıma muhtaç dostlarımızın bakımlarını ve tedavilerini gerçekleştiriyor. Hayvan ambulansları ile de olay yerine giden ekipler yaralı dostlarımıza anında müdahale ediyor. 3 Bin 109 Can Dostumuz Tedavi Edildi Ocak 2022 yılından bu yana 3 bin 109 can dostumuzun tedavisi yapıldı. 543 sokak hayvanı kısırlaştırılırken; 347 köpek ile 801 kedi aşılandı. Tedavileri Yapılan Yeni Yuvasına Kavuşuyor Belediye ekipleri tüm bu hizmetlerin yanında sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi için de ayrı bir çalışma yürütüyor. Bu yıl Ocak ayından bu yana 23 can dostumuz gerekli tüm bakımları yapıldıktan sonra sahiplendirilerek sıcak bir yuvaya kavuştu. Yuva arayan patili dostlarımıza aile olmak isteyen vatandaşlar Sincan Belediyesinin Polatlar Mahallesinde bulunan Sokak Hayvanları bakım evi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret edebilir.
Sokakta yaşayan can dostlarımız için güzel, sıcak bir yuva olan Sincan Belediyesi, 2022 yılının başından bu yana 3 Bin 109 can dostumuzun tedavisini, bakımını ve rehabilitasyonunu yaptı, 23’üise sahiplendirilerek yeni bir yuvaya kavuştu.

Sincan Belediyesi sokaktaki canlarımıza kol kanat germeye devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri kapsamında sokak hayvanlarının her türlü sağlık, bakım verehabilitasyon işlemlerini yapıyor.

Vatandaşlar çevrede gördükleri yaralı ve hasta sokak hayvanlarını 444 4 762 no'lu telefonu arayarak Çözüm Merkezi üzerinden veterinerlik birimine bildirebilir.

Sincan Belediyesi Veteriner Hekimler her ihbarı titizlikle değerlendirerek yaralı ve yardıma muhtaç dostlarımızın bakımlarını ve tedavilerini gerçekleştiriyor. Hayvan ambulansları ile de olay yerine giden ekipler yaralı dostlarımıza anında müdahale ediyor.

3 Bin 109 Can Dostumuz Tedavi Edildi

Ocak 2022 yılından bu yana 3 bin 109 can dostumuzun tedavisi yapıldı. 543 sokak hayvanı kısırlaştırılırken; 347 köpek ile 801 kedi aşılandı.

Tedavileri Yapılan Yeni Yuvasına Kavuşuyor

Belediye ekipleri tüm bu hizmetlerin yanında sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi için de ayrı bir çalışma yürütüyor. Bu yıl Ocak ayından bu yana 23 can dostumuz gerekli tüm bakımları yapıldıktan sonra sahiplendirilerek sıcak bir yuvaya kavuştu. Yuva arayan patili dostlarımıza aile olmak isteyen vatandaşlar Sincan Belediyesinin Polatlar Mahallesinde bulunan Sokak Hayvanları bakım evi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret edebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.