Sincan’da eğlendirerek öğreten ücretsiz İngilizce Kursları

Yerel 01.09.2022 - 11:50, Güncelleme: 01.09.2022 - 11:50
 

Sincan’da eğlendirerek öğreten ücretsiz İngilizce Kursları

Öğrenci dostu uygulamalarına yaz boyunca da devam eden Sincan Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini daha verimli geçirmesi için Gençlik Merkezleri’nde ücretsiz İngilizce eğitimlerine devam etti. Hem eğlenen hem de yabancı dil öğrenen çocuklar Temel İngilizce eğitimi ile yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlıklı giriyor.
Gençleri ve çocukları eğitimin her alanında destekleyen Sincan Belediyesi, Gençlik Merkezileri ile fark yaratmaya devam ediyor. Yaz tatili boyunca eğitim ve faaliyetlerine ara vermeyen Gençlik Merkezleri, açtığı Temel İngilizce kurslarıyla öğrencilerin yaz tatilinde yabancı dillerini geliştirmelerini sağladı. 180 ÇOCUK İNGİLİZCE EĞİTİMİ ALDI Yaklaşık 2 ay süren eğitimlerin ardından 180 çocuk Sincan Gençlik Merkezleri’nde Temel İngilizce eğitimi almış olarak yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale geldi. Dersler haftada bir gün 2 saat olarak verildi. 7-12 yaş arasıçocukların temel düzeyde İngilizce eğitimi aldığı kurslarda 2. ve 3. sınıflar İngilizce temel kavramları (meyveler, sebzeler, basit tanışma diyalogları, sayılar, renkler, vücudumuzun bölümleri vb.) öğrenirken, diğer sınıflar da temel dil bilgisi ve cümle kalıplarını öğrendiler. YENİ DÖNEM İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI Okulların açılmasıyla birlikte Sincan Gençlik Merkezleri İngilizce kursları için yeni öğrencilerini bekliyor olacak. Yaşlarına göre oluşturulacak gruplarla birlikte eğitimler tekrar başlayacak. Başvurmak isteyen öğrenciler Gençlik Merkezleri’ne giderek başvuru formu doldurabilir ya da https://www.sincan.bel.tr/ adresinden online başvuru yapabilirler.
Öğrenci dostu uygulamalarına yaz boyunca da devam eden Sincan Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini daha verimli geçirmesi için Gençlik Merkezleri’nde ücretsiz İngilizce eğitimlerine devam etti. Hem eğlenen hem de yabancı dil öğrenen çocuklar Temel İngilizce eğitimi ile yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlıklı giriyor.

Gençleri ve çocukları eğitimin her alanında destekleyen Sincan Belediyesi, Gençlik Merkezileri ile fark yaratmaya devam ediyor. Yaz tatili boyunca eğitim ve faaliyetlerine ara vermeyen Gençlik Merkezleri, açtığı Temel İngilizce kurslarıyla öğrencilerin yaz tatilinde yabancı dillerini geliştirmelerini sağladı.

180 ÇOCUK İNGİLİZCE EĞİTİMİ ALDI

Yaklaşık 2 ay süren eğitimlerin ardından 180 çocuk Sincan Gençlik Merkezleri’nde Temel İngilizce eğitimi almış olarak yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale geldi. Dersler haftada bir gün 2 saat olarak verildi.

7-12 yaş arasıçocukların temel düzeyde İngilizce eğitimi aldığı kurslarda 2. ve 3. sınıflar İngilizce temel kavramları (meyveler, sebzeler, basit tanışma diyalogları, sayılar, renkler, vücudumuzun bölümleri vb.) öğrenirken, diğer sınıflar da temel dil bilgisi ve cümle kalıplarını öğrendiler.

YENİ DÖNEM İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Okulların açılmasıyla birlikte Sincan Gençlik Merkezleri İngilizce kursları için yeni öğrencilerini bekliyor olacak. Yaşlarına göre oluşturulacak gruplarla birlikte eğitimler tekrar başlayacak.
Başvurmak isteyen öğrenciler Gençlik Merkezleri’ne giderek başvuru formu doldurabilir ya da https://www.sincan.bel.tr/ adresinden online başvuru yapabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.