Güner Dinçaslan’dan büyük zaferin destansı romanı: YİRMİ İKİ

Kültür-Sanat 28.08.2022 - 11:02, Güncelleme: 28.08.2022 - 11:02
 

Güner Dinçaslan’dan büyük zaferin destansı romanı: YİRMİ İKİ

Büyük Zaferi Türk Milletinin kurtuluşu ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu çerçevesinde anlatan ve fakat insanı Türk mitolojisinin derinliklerine götürüp getiren kitap Ankara Kulübu Derneği tarafından yayımlandı.
ANKHABER Gazetemizin yazarlarından Güner Dinçaslan'ın kaleme aldığı, Sakarya Zaferini Anlatan ‘Yirmi İki’ adlı kitap yayımlandı. Ankara Kulübü tarafından yayımlanan ve Sakarya Savaşının ilk romanı olma özelliği taşıyan ‘Yirmi İki’, Türk Milletinin kurtuluş ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş sürecini destansı bir dille ve roman tadıyla anlatıyor. Yazar kitabında, Türk kadınına bireysel ve toplumsal hayatın içindeki yeri ‘Bakı’mından farklı bir ‘Bakı’ş açısı getiriyor; ki; kitap incelenirken, konuşulurken, tartışılırken Türk Milletinin mazisine ‘Bakı’nıp duran biri geziniyor olacaktır o ortamlarda. Gazetemizin sahibi Dursun Erkılıç’ın editör olarak katkı sağladığı roman; insanı Türk tarihi, Türk kültürü ve Türk inancının derinliklerine götüren bir dokuya sahip. ANKHABER olarak, böyle bir esere imza atan Güner Dinçaslan’ı tebrik ediyor, Ankara Kulübü Derneği ve değerli başkanı Dr. Metin Özaslan’ı kutluyoruz. Kitaba hazırlık aşamasında katkı sunan başta Taner Topçu ve Murat Özbülbül hocalar olmak üzere herkesin emeğine sağlık. Kitabın her satırında hak ettiği yeri alan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle, rahmetle anıyoruz. 10 Eylül 2022 Cumartesi günü Polatlı'da düzenlenecek imza günü ile tanıtımı yapılacak olan bu önemli eser hak ettiği ilgiyi görecektir…
Büyük Zaferi Türk Milletinin kurtuluşu ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu çerçevesinde anlatan ve fakat insanı Türk mitolojisinin derinliklerine götürüp getiren kitap Ankara Kulübu Derneği tarafından yayımlandı.

ANKHABER

Gazetemizin yazarlarından Güner Dinçaslan'ın kaleme aldığı, Sakarya Zaferini Anlatan ‘Yirmi İki’ adlı kitap yayımlandı.

Ankara Kulübü tarafından yayımlanan ve Sakarya Savaşının ilk romanı olma özelliği taşıyan ‘Yirmi İki’, Türk Milletinin kurtuluş ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş sürecini destansı bir dille ve roman tadıyla anlatıyor.

Yazar kitabında, Türk kadınına bireysel ve toplumsal hayatın içindeki yeri ‘Bakı’mından farklı bir ‘Bakı’ş açısı getiriyor; ki; kitap incelenirken, konuşulurken, tartışılırken Türk Milletinin mazisine ‘Bakı’nıp duran biri geziniyor olacaktır o ortamlarda.

Gazetemizin sahibi Dursun Erkılıç’ın editör olarak katkı sağladığı roman; insanı Türk tarihi, Türk kültürü ve Türk inancının derinliklerine götüren bir dokuya sahip.

ANKHABER olarak, böyle bir esere imza atan Güner Dinçaslan’ı tebrik ediyor, Ankara Kulübü Derneği ve değerli başkanı Dr. Metin Özaslan’ı kutluyoruz. Kitaba hazırlık aşamasında katkı sunan başta Taner Topçu ve Murat Özbülbül hocalar olmak üzere herkesin emeğine sağlık.

Kitabın her satırında hak ettiği yeri alan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle, rahmetle anıyoruz.

10 Eylül 2022 Cumartesi günü Polatlı'da düzenlenecek imza günü ile tanıtımı yapılacak olan bu önemli eser hak ettiği ilgiyi görecektir…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.