Başkan Köse’den esnaf ziyareti

Ekonomi 27.08.2022 - 12:07, Güncelleme: 27.08.2022 - 12:07
 

Başkan Köse’den esnaf ziyareti

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak’ta Abidinpaşa Mahallesi esnafını ziyaret etti.
Abidinpaşa Merkez Camii Pasaji esnafına ziyarette bulunan Başkan Murat Köse onlarla sohbet etti, isteklerini dinledi. İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Mamak’ta değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz. Mamak çok daha güzel artık” dedi. Her fırsatta vatandaşla bir araya gelerek istişare eden Başkan Murat Köse, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek onları belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendiriyor.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak’ta Abidinpaşa Mahallesi esnafını ziyaret etti.

Abidinpaşa Merkez Camii Pasaji esnafına ziyarette bulunan Başkan Murat Köse onlarla sohbet etti, isteklerini dinledi. İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Mamak’ta değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz. Mamak çok daha güzel artık” dedi.

Her fırsatta vatandaşla bir araya gelerek istişare eden Başkan Murat Köse, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek onları belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.