Başkan Çetin'den pazar denetimi

Ekonomi 27.08.2022 - 12:00, Güncelleme: 27.08.2022 - 12:00
 

Başkan Çetin'den pazar denetimi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ​Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte vatandaşların sağlıklı gıdalara ulaşabilmeleri için denetimlerine devam ediyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçede bulunan pazarlarda vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları, rahat ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için denetim gerçekleştirdi. Vatandaşların sağlıklı ve hijyenik gıdalara ulaşabilmeleri için çalıştıklarını ifade eden Başkan Ertuğrul Çetin, Pazar yerlerindeki ürünleri teker teker inceleyerek, ürünlerin kalitesi, malzemelerin taze olup olmadığını denetledi. Pazarcı esnafının ve vatandaşların görüşlerini ve önerilerini dinleyip denetimlerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Saray Cuma Pazarımızda esnafımızı ziyaret ederek hemşehrilerimizin, sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmeleri için denetimlerimizi gerçekleştirdik. Esnafımıza hayırlı işler, vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diledik. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte ilçe sakinlerimizin sağlığının korumak adına Pazar yerlerinde ekstra önlemler almaya ve hijyenik gıdalara ulaşmalarını sağlamak için denetimlerimiz artarak devam edecek’’ dedi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ​Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte vatandaşların sağlıklı gıdalara ulaşabilmeleri için denetimlerine devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçede bulunan pazarlarda vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları, rahat ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için denetim gerçekleştirdi.

Vatandaşların sağlıklı ve hijyenik gıdalara ulaşabilmeleri için çalıştıklarını ifade eden Başkan Ertuğrul Çetin, Pazar yerlerindeki ürünleri teker teker inceleyerek, ürünlerin kalitesi, malzemelerin taze olup olmadığını denetledi.

Pazarcı esnafının ve vatandaşların görüşlerini ve önerilerini dinleyip denetimlerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Saray Cuma Pazarımızda esnafımızı ziyaret ederek hemşehrilerimizin, sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmeleri için denetimlerimizi gerçekleştirdik. Esnafımıza hayırlı işler, vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diledik. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte ilçe sakinlerimizin sağlığının korumak adına Pazar yerlerinde ekstra önlemler almaya ve hijyenik gıdalara ulaşmalarını sağlamak için denetimlerimiz artarak devam edecek’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.