Havuzlar temizlendi

Ankara 26.08.2022 - 22:23, Güncelleme: 26.08.2022 - 22:23
 

Havuzlar temizlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi; cadde, bulvar ve park alanları içinde bulunan havuzlarda yoğun bir temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. 75 kişilik bir ekip, belirli periyotlarla Başkentte bulunan 756 havuzun temizliğini ve bakımlarını yapıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi; cadde, bulvar ve rekreasyon alanları ile parklarda yer alan havuzlarda yoğun bir temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. ANFA Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği parklar ve ana arter, cadde, sokak gibi yerlerde bulunan havuzlarda detaylı bir temizlik çalışması başlattı. TÜM TAMİRAT VE BAKIMLARI YAPILIYOR Havuzların sularını değiştirerek temizleyen havuz amirliğine bağlı 50, peyzajda görevli 25 personel olmak üzere 75 kişilik ekip, Başkentin birçok noktasında bulunan havuzlardaki aksaklıkları tespit ederek onarımları için de yoğun bir mesai harcıyor. Toplamda 756 havuz belirli periyotlarla temizlenip bakımdan geçirilirkenana arterler ve bulvarlar üzerinde bulunan havuzlarda bu işlemler, trafiği engellemeyecek şekilde programlanarak gerçekleştiriliyor. Yüzeysel temizlikten su seviye kontrolüne, motor temizliğinden filtre bakımına, elektrik tesisatından mekanik altyapı ve yenileme çalışmalarına kadar ekipler, havuzların tüm tamirat ve bakımlarını detaylı bir şekilde titizlikle gerçekleştiriliyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi; cadde, bulvar ve park alanları içinde bulunan havuzlarda yoğun bir temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. 75 kişilik bir ekip, belirli periyotlarla Başkentte bulunan 756 havuzun temizliğini ve bakımlarını yapıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi; cadde, bulvar ve rekreasyon alanları ile parklarda yer alan havuzlarda yoğun bir temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

ANFA Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği parklar ve ana arter, cadde, sokak gibi yerlerde bulunan havuzlarda detaylı bir temizlik çalışması başlattı.

TÜM TAMİRAT VE BAKIMLARI YAPILIYOR

Havuzların sularını değiştirerek temizleyen havuz amirliğine bağlı 50, peyzajda görevli 25 personel olmak üzere 75 kişilik ekip, Başkentin birçok noktasında bulunan havuzlardaki aksaklıkları tespit ederek onarımları için de yoğun bir mesai harcıyor.

Toplamda 756 havuz belirli periyotlarla temizlenip bakımdan geçirilirkenana arterler ve bulvarlar üzerinde bulunan havuzlarda bu işlemler, trafiği engellemeyecek şekilde programlanarak gerçekleştiriliyor.

Yüzeysel temizlikten su seviye kontrolüne, motor temizliğinden filtre bakımına, elektrik tesisatından mekanik altyapı ve yenileme çalışmalarına kadar ekipler, havuzların tüm tamirat ve bakımlarını detaylı bir şekilde titizlikle gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.