TÜKD bursu için başvuru süreci başladı

Güncel 25.08.2022 - 12:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 12:25
 

TÜKD bursu için başvuru süreci başladı

Detaylı bilgiye www.tukd.org.tr internet adresinden erişilebilir
ANKHABER Türkiye’nin öncü kadınları tarafından kurulan Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD), başarılı çalışmalarını sosyal faaliyet ve yardımlarla taçlandırıyor. Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’nin (TÜKD) son Genel Kurulu’nda ekibiyle birlikte seçimleri kazanarak Genel Başkan olan Meral Güler, “Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği; başarılı, ekonomik nedenlerle eğitime erişimde güçlükler yaşayan üniversite öğrencilerine 2022-2023 yılında da destek olmaya devam ediyor. 73 yıldır üniversitede okuyan genç kadınların eğitimine destek veren TÜKD’nin bursları için başvurular başlamıştır. Detaylı bilgiye www.tukd.org.tr internet adresinden erişilebilir” dedi.
Detaylı bilgiye www.tukd.org.tr internet adresinden erişilebilir

ANKHABER

Türkiye’nin öncü kadınları tarafından kurulan Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD), başarılı çalışmalarını sosyal faaliyet ve yardımlarla taçlandırıyor.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’nin (TÜKD) son Genel Kurulu’nda ekibiyle birlikte seçimleri kazanarak Genel Başkan olan Meral Güler, “Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği; başarılı, ekonomik nedenlerle eğitime erişimde güçlükler yaşayan üniversite öğrencilerine 2022-2023 yılında da destek olmaya devam ediyor. 73 yıldır üniversitede okuyan genç kadınların eğitimine destek veren TÜKD’nin bursları için başvurular başlamıştır. Detaylı bilgiye www.tukd.org.tr internet adresinden erişilebilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.