Kütüphaneden üniversiteye

Kültür-Sanat 24.08.2022 - 13:15, Güncelleme: 24.08.2022 - 13:15
 

Kütüphaneden üniversiteye

Altındağ Belediyesi kütüphanelerinde sınavlara hazırlanan gençlerden 557’si üniversiteli oldu. Tıp, mühendislik, öğretmenlik ve hukuk gibi bölümler kazanan öğrenciler Altındağ'ın gururu oldu.
Altındağlı gençlerin YKS sonuçları, göğüsleri kabarttı. En başarılı yüzdelik dilimlerde yer alan, Türkiye'nin en iyi üniversitelerine yerleşen Altındağlı gençler, Altındağ'ın gururu oldu. 557 Altındağlı genç, hayalindeki bölüme yerleşti. Gençlerin sevincine Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da ortak oldu. Gençlerle bir araya gelen Başkan Balcı, tek tek hepsini tebrik etti. “HEPSİYLE GURUR DUYUYORUM” Altındağlı gençlerin kütüphanelerden çok iyi faydalandığına yakından şahit olduğunu söyleyen Başkan Asım Balcı "Gençlerimizin sınav maratonunda daima yanlarındaydık. Kütüphanelerimizi her ziyaretimde gençlerimizi çalışırken görüyordum. Böyle güzel başarılarını göreceğimize emindim. 557 gencimiz üniversiteli oldu. Hepsini tebrik ediyorum, hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum.”dedi.  “KÜTÜPHANELERİ BOŞ BIRAKMAYIN” Kütüphaneler sayesinde planlı ve sistemli bir şekilde çalışabildiklerini söyleyen Altındağlı gençler ise “Ders çalışmak için çok uygun bir ortam... Görevliler bizlere hem çok destek oldu, hem de bizi motive ettiler. Bizden sonra sınavlara hazırlanacak tüm genç kardeşlerimize bu kütüphanelerden faydalanmalarını tavsiye ediyoruz. Gelsinler, burada çalışsınlar, başarıya ulaşsınlar. Kütüphaneleri boş bırakmasınlar" tavsiyesinde bulundular.
Altındağ Belediyesi kütüphanelerinde sınavlara hazırlanan gençlerden 557’si üniversiteli oldu. Tıp, mühendislik, öğretmenlik ve hukuk gibi bölümler kazanan öğrenciler Altındağ'ın gururu oldu.

Altındağlı gençlerin YKS sonuçları, göğüsleri kabarttı. En başarılı yüzdelik dilimlerde yer alan, Türkiye'nin en iyi üniversitelerine yerleşen Altındağlı gençler, Altındağ'ın gururu oldu. 557 Altındağlı genç, hayalindeki bölüme yerleşti. Gençlerin sevincine Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da ortak oldu. Gençlerle bir araya gelen Başkan Balcı, tek tek hepsini tebrik etti.

“HEPSİYLE GURUR DUYUYORUM”

Altındağlı gençlerin kütüphanelerden çok iyi faydalandığına yakından şahit olduğunu söyleyen Başkan Asım Balcı "Gençlerimizin sınav maratonunda daima yanlarındaydık. Kütüphanelerimizi her ziyaretimde gençlerimizi çalışırken görüyordum. Böyle güzel başarılarını göreceğimize emindim. 557 gencimiz üniversiteli oldu. Hepsini tebrik ediyorum, hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum.”dedi. 

“KÜTÜPHANELERİ BOŞ BIRAKMAYIN”

Kütüphaneler sayesinde planlı ve sistemli bir şekilde çalışabildiklerini söyleyen Altındağlı gençler ise “Ders çalışmak için çok uygun bir ortam... Görevliler bizlere hem çok destek oldu, hem de bizi motive ettiler. Bizden sonra sınavlara hazırlanacak tüm genç kardeşlerimize bu kütüphanelerden faydalanmalarını tavsiye ediyoruz. Gelsinler, burada çalışsınlar, başarıya ulaşsınlar. Kütüphaneleri boş bırakmasınlar" tavsiyesinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.