Cezmi Abi’nin kızı Sabahnur’a yakışan düğün

Yerel 23.08.2022 - 12:16, Güncelleme: 23.08.2022 - 12:22
 

Cezmi Abi’nin kızı Sabahnur’a yakışan düğün

ANKHABER Başkent Ankara’nın sevilen, sayılan gazetecilerinden, Medyaradar’ın ‘Cezmi Abi’ namlı yazarı Cezmi Sayılgan’ın kızı gazeteci Sabahnur Sayılgan, seçkin bir davetli topluluğun katıldığı düğün töreniyle dünyaevine girdi.
TRT’nin başarılı muhabirlerinden Sabahnur Sayılgan, hayatını, bilişimci Anıl Ekrem Kulak ile birleştirdi. Genç çiftin Ankara Türk Japon Vakfı’ndaki nikâhını Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı kıydı. Çok sayıda siyasetçi ve gazeteci de törende hazır bulundu. Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili ve Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ilıkan, TRT Haber Merkez Haber Müdürü Lamia Ayhan, TRT Haber Haber Koordinatörü Ahmet Görmez, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, Show TV Ankara Temsilcisi Faruk Demirel, Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Koordinatörü Sinem Kartal ve daha pek çok davetli Sabahnur ve Anıl’ı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. ANKHABER olarak Cezmi Abi’nin kayınbabalığını, Sabahnur ile Anıl’ın evliliğini tebrik ediyoruz. Mutlu olsunlar.
ANKHABER Başkent Ankara’nın sevilen, sayılan gazetecilerinden, Medyaradar’ın ‘Cezmi Abi’ namlı yazarı Cezmi Sayılgan’ın kızı gazeteci Sabahnur Sayılgan, seçkin bir davetli topluluğun katıldığı düğün töreniyle dünyaevine girdi.

TRT’nin başarılı muhabirlerinden Sabahnur Sayılgan, hayatını, bilişimci Anıl Ekrem Kulak ile birleştirdi.

Genç çiftin Ankara Türk Japon Vakfı’ndaki nikâhını Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı kıydı. Çok sayıda siyasetçi ve gazeteci de törende hazır bulundu.

Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili ve Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ilıkan, TRT Haber Merkez Haber Müdürü Lamia Ayhan, TRT Haber Haber Koordinatörü Ahmet Görmez, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, Show TV Ankara Temsilcisi Faruk Demirel, Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Koordinatörü Sinem Kartal ve daha pek çok davetli Sabahnur ve Anıl’ı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

ANKHABER olarak Cezmi Abi’nin kayınbabalığını, Sabahnur ile Anıl’ın evliliğini tebrik ediyoruz. Mutlu olsunlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.