8 kütüphanede 12 bin üye

Ankara 22.08.2022 - 20:58, Güncelleme: 22.08.2022 - 20:58
 

8 kütüphanede 12 bin üye

Yenimahalle Belediyesi’nin sınavlara hazırlanan veya ders çalışma ortamına ihtiyaç duyan gençler için hizmete sunduğu kütüphaneler yoğun ilgi görüyor. Yenimahalle Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanında hizmete açtığı kütüphanelerde üye sayısı 12 bin’e ulaştı.
Haftanın 7 günü sabah 9.00, akşam 20.00 saatleri arasında Yenimahallelilere kütüphane hizmeti veren Yenimahalle Belediyesi; Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Ata Mahallesi Kültür Merkezi, Serhat Mahallesi Başak Cengiz Kültür Merkezi, Kaletepe Kültür Merkezi, Demetevler Destek Eğitim Merkezi, Ragıp Tüzün Destek Eğitim Merkezi ve Meydan AVM Yaşar Kemal Kütüphanesi olmak üzere 8 ayrı noktada ilçe sakinlerine hizmet veriyor. Fethi Yaşar'dan davet Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’nin dört bir yanında gençlerimiz ve sınavlara hazırlanan vatandaşlarımız için hizmete açtığımız kütüphanelerimiz yoğun ilgi görüyor. Gençlerin ve çocukların iyi üniversitelerde okumasını hedefliyor, geleceğin söz sahibi bireyleri Yenimahalle’den çıksın istiyoruz. Sınavlara hazırlanmak isteyen, evinde yeterli çalışma ortamı bulamayan, huzurlu bir ortamda kitap okumak, araştırmak isteyen gençlerimize temiz bir ortamda çalışma fırsatı sunuyoruz” dedi.
Yenimahalle Belediyesi’nin sınavlara hazırlanan veya ders çalışma ortamına ihtiyaç duyan gençler için hizmete sunduğu kütüphaneler yoğun ilgi görüyor. Yenimahalle Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanında hizmete açtığı kütüphanelerde üye sayısı 12 bin’e ulaştı.

Haftanın 7 günü sabah 9.00, akşam 20.00 saatleri arasında Yenimahallelilere kütüphane hizmeti veren Yenimahalle Belediyesi; Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Ata Mahallesi Kültür Merkezi, Serhat Mahallesi Başak Cengiz Kültür Merkezi, Kaletepe Kültür Merkezi, Demetevler Destek Eğitim Merkezi, Ragıp Tüzün Destek Eğitim Merkezi ve Meydan AVM Yaşar Kemal Kütüphanesi olmak üzere 8 ayrı noktada ilçe sakinlerine hizmet veriyor.

Fethi Yaşar'dan davet

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’nin dört bir yanında gençlerimiz ve sınavlara hazırlanan vatandaşlarımız için hizmete açtığımız kütüphanelerimiz yoğun ilgi görüyor. Gençlerin ve çocukların iyi üniversitelerde okumasını hedefliyor, geleceğin söz sahibi bireyleri Yenimahalle’den çıksın istiyoruz. Sınavlara hazırlanmak isteyen, evinde yeterli çalışma ortamı bulamayan, huzurlu bir ortamda kitap okumak, araştırmak isteyen gençlerimize temiz bir ortamda çalışma fırsatı sunuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.