‘Muhtarlar (YAVAŞ’ça) Müzakere Ediyor’sa iyidir!

Ankara 22.08.2022 - 09:06, Güncelleme: 22.08.2022 - 09:10
 

‘Muhtarlar (YAVAŞ’ça) Müzakere Ediyor’sa iyidir!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam ilçesinde Beypazarı muhtarları ile bir araya geldi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kızılcahamam Belediyesi Şifa Termal Tesisi'nde düzenlenen "Muhtarlar Müzakere Ediyor" programına Yavaş ve Beypazarı muhtarlarının yanı sıra Muhtarlık Dairesi Başkanı Önder Yanmaz, Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan ve bazı birim amirleri katıldı. Yavaş, programda yaptığı konuşmada, Ankara'ya, Ankaralıya en güzel hizmeti vermenin çabası ve gayretinde olduklarını söyledi. Ankara'ya 3 yıla yakın zamandır hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Yavaş, "Bu süre zarfında, pandemiyle de mücadele etmek durumunda kaldık. Birçok işimizi yapamadık. Çok şükür şu anda birçok hizmeti yerine getirmeye ve Ankara halkının hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Muhtarlık mobil sistemini muhtarlarımız için kurduk. Muhtarlarımız da seçimle geldiği için 25 yılda yaptıramadıklarını 3 yılda hepsini hallettirmeye çalışıyorlar. İş başına geldiğimizde ekonomik sıkıntı vardı. Arkasından pandemi her şeyi altüst etti. Yine de Ankara'da o günlerde aç ve açıkta kimse bırakmadık ve herkese ulaştık. Bundan daha büyük proje olmaz diyoruz. Bunun altından da alnımızın akıyla, Allah'ın izniyle çıktık." dedi. Ankara'nın muhtarlarına, "Susuz hiçbir köyümüz kalmayacak" sözünü verdiklerini hatırlatan Yavaş, önceliklerinin bu olduğunu vurguladı. Tüm köylerin, yol, su ve diğer sorunlarını çözeceklerini söyleyen Yavaş, Çamlıdere Barajı'ndan, Güdül ve Beypazarı'na içme suyu vereceklerini de kaydetti. Çiftçilere desteği sürdüreceklerini anlatan Yavaş, "Hepinizi, Eylül ayının 14-15'inde Ankara'ya bekliyoruz ve orada önemli açıklamalarda bulunacağız. Bundan sonraki desteklerin de neler olduğunu göstereceğiz ve anlatacağız. Bütün işi gücü bırakıp sizleri destekleyeceğiz." diye konuştu. (AA)
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam ilçesinde Beypazarı muhtarları ile bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kızılcahamam Belediyesi Şifa Termal Tesisi'nde düzenlenen "Muhtarlar Müzakere Ediyor" programına Yavaş ve Beypazarı muhtarlarının yanı sıra Muhtarlık Dairesi Başkanı Önder Yanmaz, Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan ve bazı birim amirleri katıldı.

Yavaş, programda yaptığı konuşmada, Ankara'ya, Ankaralıya en güzel hizmeti vermenin çabası ve gayretinde olduklarını söyledi.

Ankara'ya 3 yıla yakın zamandır hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Yavaş, "Bu süre zarfında, pandemiyle de mücadele etmek durumunda kaldık. Birçok işimizi yapamadık. Çok şükür şu anda birçok hizmeti yerine getirmeye ve Ankara halkının hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Muhtarlık mobil sistemini muhtarlarımız için kurduk. Muhtarlarımız da seçimle geldiği için 25 yılda yaptıramadıklarını 3 yılda hepsini hallettirmeye çalışıyorlar. İş başına geldiğimizde ekonomik sıkıntı vardı. Arkasından pandemi her şeyi altüst etti. Yine de Ankara'da o günlerde aç ve açıkta kimse bırakmadık ve herkese ulaştık. Bundan daha büyük proje olmaz diyoruz. Bunun altından da alnımızın akıyla, Allah'ın izniyle çıktık." dedi.

Ankara'nın muhtarlarına, "Susuz hiçbir köyümüz kalmayacak" sözünü verdiklerini hatırlatan Yavaş, önceliklerinin bu olduğunu vurguladı. Tüm köylerin, yol, su ve diğer sorunlarını çözeceklerini söyleyen Yavaş, Çamlıdere Barajı'ndan, Güdül ve Beypazarı'na içme suyu vereceklerini de kaydetti.

Çiftçilere desteği sürdüreceklerini anlatan Yavaş, "Hepinizi, Eylül ayının 14-15'inde Ankara'ya bekliyoruz ve orada önemli açıklamalarda bulunacağız. Bundan sonraki desteklerin de neler olduğunu göstereceğiz ve anlatacağız. Bütün işi gücü bırakıp sizleri destekleyeceğiz." diye konuştu. (AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.