Emine ile Osman’ın 'bugün nişan, yarın düğün' mutluluğu!

Yerel 12.08.2022 - 19:55, Güncelleme: 12.08.2022 - 19:55
 

Emine ile Osman’ın 'bugün nişan, yarın düğün' mutluluğu!

ANKHABER Mutluluğa vesile olacak hiçbir şey ertelenmemeli hatta geciktirilmemeli.
Emine ile Osman da öyle yaptı ve kısa süre önce gerçekleştirilen nişan töreninin ardından nikah/düğün  törenini de yerine getirerek mutluluğun kapısından içeriye adımını attı. Nişan / düğün buluşması Yenimahalle Belediyesi Nikah Salonundaki nikah merasiminin ardından davetliler Ankara’nın Bağlıca semtinde bulunan Mehmet - Zehra Halıcı çiftine ait bahçede buluştu. Nişan töreninin de yapıldığı mekan davetlilerin gönüllerince eğlenmesine imkan sundu. Herkes mutlu… Akademisyen Emine Erkılıç ile Makine Mühendisi Osman Erkılıç’ın da Hızır bulunduğu ortamda yemekle karınlarını, müzikle ruhlarını doyuran davetliler neşeli dakikalar geçirdi. Gelin Emine, damat Osman ve Dünürler; Muharrem ve Nebahat Erkılıç ile Ergün ve Tekmile Erkılıç’ın mutluluğunun yüzlerinden okunduğu ortamda şarkılar, türküler söylenerek eğelenildi. Genç çifte sağlıkla dolu mutluluklar diliyoruz.
ANKHABER Mutluluğa vesile olacak hiçbir şey ertelenmemeli hatta geciktirilmemeli.

Emine ile Osman da öyle yaptı ve kısa süre önce gerçekleştirilen nişan töreninin ardından nikah/düğün  törenini de yerine getirerek mutluluğun kapısından içeriye adımını attı.

Nişan / düğün buluşması

Yenimahalle Belediyesi Nikah Salonundaki nikah merasiminin ardından davetliler Ankara’nın Bağlıca semtinde bulunan Mehmet - Zehra Halıcı çiftine ait bahçede buluştu.

Nişan töreninin de yapıldığı mekan davetlilerin gönüllerince eğlenmesine imkan sundu.

Herkes mutlu…

Akademisyen Emine Erkılıç ile Makine Mühendisi Osman Erkılıç’ın da Hızır bulunduğu ortamda yemekle karınlarını, müzikle ruhlarını doyuran davetliler neşeli dakikalar geçirdi.

Gelin Emine, damat Osman ve Dünürler; Muharrem ve Nebahat Erkılıç ile Ergün ve Tekmile Erkılıç’ın mutluluğunun yüzlerinden okunduğu ortamda şarkılar, türküler söylenerek eğelenildi.

Genç çifte sağlıkla dolu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.