KEÇİÖREN'E KÜTÜPHANE PROTOKOLÜ

Yerel 10.08.2022 - 13:06, Güncelleme: 10.08.2022 - 13:07
 

KEÇİÖREN'E KÜTÜPHANE PROTOKOLÜ

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, kendisini makamında ziyaret eden Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ile ilçede hayata geçirilecek Halk Kütüphanesi Hizmeti ile ilgili protokol imzaladı.
Başkan Altınok ilçede yapılacak kütüphane ve kütüphanecilik altyapısının geliştirilmesine ilişkin her türlü projeye destek vereceklerini belirtti. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile ilçedeki kütüphanelerin sayısını artırmak ve mevcut kütüphanelerde otomasyon sistemini geliştirmek için iş birliği içinde olduklarını da hatırlatan Altınok, “İlçemize kazandırdığımız kütüphanelerimizde Kütüphane Otomasyon Sistemini (KOHA) geliştiriyoruz. Vatandaşımızın bilgi edinme gereksinimini karşılamak ve yaşam boyu öğrenme çabalarını desteklemek için farklı mahallelerimize kütüphane açıyoruz. Vatandaşlarımız ve çocuklarımız rahat bir ortamda çalışma imkânı buluyorlar. Toplumumuzu ve özellikle çocuklarımızı parlak bir geleceğe taşıyacak hizmetleri yapmak bizim boynumuzun borcudur.” dedi. Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu da desteklerinden dolayı Başkan Altınok’a teşekkür etti.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, kendisini makamında ziyaret eden Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ile ilçede hayata geçirilecek Halk Kütüphanesi Hizmeti ile ilgili protokol imzaladı.

Başkan Altınok ilçede yapılacak kütüphane ve kütüphanecilik altyapısının geliştirilmesine ilişkin her türlü projeye destek vereceklerini belirtti.

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile ilçedeki kütüphanelerin sayısını artırmak ve mevcut kütüphanelerde otomasyon sistemini geliştirmek için iş birliği içinde olduklarını da hatırlatan Altınok, “İlçemize kazandırdığımız kütüphanelerimizde Kütüphane Otomasyon Sistemini (KOHA) geliştiriyoruz. Vatandaşımızın bilgi edinme gereksinimini karşılamak ve yaşam boyu öğrenme çabalarını desteklemek için farklı mahallelerimize kütüphane açıyoruz. Vatandaşlarımız ve çocuklarımız rahat bir ortamda çalışma imkânı buluyorlar. Toplumumuzu ve özellikle çocuklarımızı parlak bir geleceğe taşıyacak hizmetleri yapmak bizim boynumuzun borcudur.” dedi.

Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu da desteklerinden dolayı Başkan Altınok’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.