Ankara Netmon’un sıralama gururu

Ekonomi 05.08.2022 - 09:14, Güncelleme: 05.08.2022 - 09:14
 

Ankara Netmon’un sıralama gururu

Ankara Netmon İletişim Sistemleri Ticaret ve Sanayi A.Ş, "“Bilişim 500"de iki ayrı sıralamada yer alma başarısını gösterdi...
    ANKHABER Başkent Ankara’nın yatırım, girişim ve iletişim sistemleri alanındaki marka firmalarından Ankara Netmon İletişim Sistemleri Ticaret ve Sanayi A.Ş, 1998 yılında Netaş montaj grubunun outsource edilmesi ile 15 çalışanı tarafından kurulmasının ardından kısa süre içinde büyük başarılara imza attı, atmaya da devam ediyor. Bilişim 500 sıralamasında Artık bir devlet politikası halini alan yerli / milli teknoloji ile yerli / milli 5G projesinin paydaşlarından olan firma, “Bilişim 500 Ankara Merkezli Şirketler Sıralaması”nda 40. Sırada yer aldı. Bir başka sıralamada 6. Ayrıca, Ankara Netmon İletişim Sistemleri Ticaret ve Sanayi A.Ş, “Bilişim 500 Türkiye Merkezli Üretici Donanım Telekom Altyapı Donanım Sıralaması”nda ise 6. Sırada yerini alarak hem kendisini hem de Ankara’yı gururlandırdı. Daha büyük hedeflere Ankara Netmon İletişim Sistemleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. Genel Müdürü ve yerli / milli 5G Projesinin Koordinatörü olan İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, bu büyük başarıdan duydukları mutluluğu belirterek, “Ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz koşullara rağmen daha büyük hedeflere yürümek için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız” dedi.
Ankara Netmon İletişim Sistemleri Ticaret ve Sanayi A.Ş, "“Bilişim 500"de iki ayrı sıralamada yer alma başarısını gösterdi...

 

 

ANKHABER

Başkent Ankara’nın yatırım, girişim ve iletişim sistemleri alanındaki marka firmalarından Ankara Netmon İletişim Sistemleri Ticaret ve Sanayi A.Ş, 1998 yılında Netaş montaj grubunun outsource edilmesi ile 15 çalışanı tarafından kurulmasının ardından kısa süre içinde büyük başarılara imza attı, atmaya da devam ediyor.

Bilişim 500 sıralamasında

Artık bir devlet politikası halini alan yerli / milli teknoloji ile yerli / milli 5G projesinin paydaşlarından olan firma, “ Bilişim 500 Ankara Merkezli Şirketler Sıralaması”nda 40. Sırada yer aldı.

Bir başka sıralamada 6.

Ayrıca, Ankara Netmon İletişim Sistemleri Ticaret ve Sanayi A.Ş, “ Bilişim 500 Türkiye Merkezli Üretici Donanım Telekom Altyapı Donanım Sıralaması”nda ise 6. Sırada yerini alarak hem kendisini hem de Ankara’yı gururlandırdı.

Daha büyük hedeflere

Ankara Netmon İletişim Sistemleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. Genel Müdürü ve yerli / milli 5G Projesinin Koordinatörü olan İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, bu büyük başarıdan duydukları mutluluğu belirterek, “Ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz koşullara rağmen daha büyük hedeflere yürümek için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.