TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası için geri sayım

Spor Sahnesi 27.07.2022 - 18:59, Güncelleme: 27.07.2022 - 18:59
 

TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası için geri sayım

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası’nda 29 Temmuz Cuma günü saat 20.00’da MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği karşılaşacak.
TSYD Ankara Şubesi’nde düzenlenen kupa protokol törenine Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez ve teknik direktör Metin Diyadin, MKE Ankaragücü Basın Sorumlusu Hüseyin Aytekin ve teknik direktör Mustafa Dalcı ile TSYD Ankara Şubesi Asbaşkanı Bülent Karadaş ve basın mensupları katıldı. TSYD Ankara Şubesi Yönetimi adına açılış konuşmasını yapan Bülent Karadaş, 55’incisi düzenlenecek olan tarihi kupa maçının bir Başkent derbisine daha tanıklık edeceği için mutlu olduklarını belirterek, iki takıma da başarılar diledi. Ayrıca isim sponsorluğu için de Kutay Menajerlik sahibi Bülent Aktürk’e teşekkür etti. Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, geçen yıl olduğu gibi TSYD Ankara Kupası maçı için yine aynı teknik direktörlerin görevde olmasının önemli olduğunu belirterek, “Metin Diyadin hocam ile yan yana olmaktan, sezon öncesi yine bir TSYD Ankara Kupası maçına çıkacak olmaktan mutluyuz. Başarılar diliyorum” dedi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin ise, “Çok defa futbolcu olarak mücadele ettiğim TSYD Ankara Kupası’nda teknik direktör olarak görev almayı da kıymetli buluyorum. İyi bir maç olsun, iki takıma da başarılar dilerim” diye konuştu. Kutay Profesyonel Futbolcu Menajerliği sahibi Bülent Aktürk de, “Futbol oynadım, antrenörlük yaptım ve bugün geldiğim noktada gördüğüm, bildiğim sorunlara çözüm bulma ve iyi yönde katkı sunmak için çalışıyorum. TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası'na sponsor olmaktan, oynanacak Başkent derbisinde Ankaragücü ve Gençlerbirliği ile yer almaktan dolayı mutluyuz. Çocukluk ve gençlik yıllarında 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan TSYD Ankara maçlarını kaçırmazdım. Yaz döneminde futbol maçlarına uzak kalınca stadyum havasına özlemimiz 19 Mayıs’ta TSYD Ankara maçları ile son bulurdu. İki güzide kulübümüze başarılar diliyor, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı sayın Oğuz Tongsir ve yönetimine, ayrıca TSYD Ankara Şubesi Başkanı sayın Ercan Ata ile yönetimine de teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez ile MKE Ankaragücü Basın Sorumlusu Hüseyin Aytekin de centilmence bir maç dileğinde bulundu. TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası, 29 Temmuz Cuma günü saat 20.00’da Eryaman Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmanın biletleri kale arkası tribünü 40, maraton tribünü 60, kapalı tribün 100, VIP tribünü 200, localara ise her bilet 250 TL’den satışa devam ediyor. Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında oynanacak tarihi derbi, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası’nda 29 Temmuz Cuma günü saat 20.00’da MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği karşılaşacak.

TSYD Ankara Şubesi’nde düzenlenen kupa protokol törenine Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez ve teknik direktör Metin Diyadin, MKE Ankaragücü Basın Sorumlusu Hüseyin Aytekin ve teknik direktör Mustafa Dalcı ile TSYD Ankara Şubesi Asbaşkanı Bülent Karadaş ve basın mensupları katıldı.
TSYD Ankara Şubesi Yönetimi adına açılış konuşmasını yapan Bülent Karadaş, 55’incisi düzenlenecek olan tarihi kupa maçının bir Başkent derbisine daha tanıklık edeceği için mutlu olduklarını belirterek, iki takıma da başarılar diledi. Ayrıca isim sponsorluğu için de Kutay Menajerlik sahibi Bülent Aktürk’e teşekkür etti.
Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, geçen yıl olduğu gibi TSYD Ankara Kupası maçı için yine aynı teknik direktörlerin görevde olmasının önemli olduğunu belirterek, “Metin Diyadin hocam ile yan yana olmaktan, sezon öncesi yine bir TSYD Ankara Kupası maçına çıkacak olmaktan mutluyuz. Başarılar diliyorum” dedi.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin ise, “Çok defa futbolcu olarak mücadele ettiğim TSYD Ankara Kupası’nda teknik direktör olarak görev almayı da kıymetli buluyorum. İyi bir maç olsun, iki takıma da başarılar dilerim” diye konuştu.
Kutay Profesyonel Futbolcu Menajerliği sahibi Bülent Aktürk de, “Futbol oynadım, antrenörlük yaptım ve bugün geldiğim noktada gördüğüm, bildiğim sorunlara çözüm bulma ve iyi yönde katkı sunmak için çalışıyorum. TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası'na sponsor olmaktan, oynanacak Başkent derbisinde Ankaragücü ve Gençlerbirliği ile yer almaktan dolayı mutluyuz. Çocukluk ve gençlik yıllarında 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan TSYD Ankara maçlarını kaçırmazdım. Yaz döneminde futbol maçlarına uzak kalınca stadyum havasına özlemimiz 19 Mayıs’ta TSYD Ankara maçları ile son bulurdu. İki güzide kulübümüze başarılar diliyor, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı sayın Oğuz Tongsir ve yönetimine, ayrıca TSYD Ankara Şubesi Başkanı sayın Ercan Ata ile yönetimine de teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez ile MKE Ankaragücü Basın Sorumlusu Hüseyin Aytekin de centilmence bir maç dileğinde bulundu.
TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupası, 29 Temmuz Cuma günü saat 20.00’da Eryaman Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmanın biletleri kale arkası tribünü 40, maraton tribünü 60, kapalı tribün 100, VIP tribünü 200, localara ise her bilet 250 TL’den satışa devam ediyor. Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında oynanacak tarihi derbi, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.