Mahmut Arslan’dan gazetecilere kutlama

Çalışma Hayatı 24.07.2022 - 10:03, Güncelleme: 24.07.2022 - 10:03
 

Mahmut Arslan’dan gazetecilere kutlama

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın, Türk basınında sansürün kaldırılışı nedeniyle kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, "Gazetecilerin her türlü ekonomik ve sosyal haklarının koruma altına alınması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve sendikal örgütlenmenin önündeki  engellerin kaldırılması temel öncelik olmalıdır. Bu nedenle  gazetecilerin diğer iş kollarından daha öncelikli olarak sendikal  mücadelenin içinde yer alması gerekmektedir. Tüm basın emekçilerini, Konfederasyonumuz bünyesinde bulunan Medya-İş Sendikamızın çatısı altında örgütlenmeye ve haklarını aramaya davet ediyoruz. Gelin birlikte yürüyelim, sorunları birlikte çözelim" dedi.  
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın, Türk basınında sansürün kaldırılışı nedeniyle kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, "Gazetecilerin her türlü ekonomik ve sosyal haklarının koruma altına alınması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve sendikal örgütlenmenin önündeki 
engellerin kaldırılması temel öncelik olmalıdır. Bu nedenle 
gazetecilerin diğer iş kollarından daha öncelikli olarak sendikal 
mücadelenin içinde yer alması gerekmektedir. Tüm basın emekçilerini, Konfederasyonumuz bünyesinde bulunan Medya-İş Sendikamızın çatısı altında örgütlenmeye ve haklarını aramaya davet ediyoruz. Gelin birlikte yürüyelim, sorunları birlikte çözelim" dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.