Mustafa Toruntay’dan 15 Temmuz mesajı

Çalışma Hayatı 15.07.2022 - 17:14, Güncelleme: 15.07.2022 - 17:14
 

Mustafa Toruntay’dan 15 Temmuz mesajı

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
ANKHABER Toruntay, “Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumasını bilmiştir.” dediği mesajında şu ifadelere yer verdi: Yeniden dirilişe imza atıldı… “15 Temmuz 2016 tarihinde de FETÖ tarafından gerçekleştirilen alçak darbe girişimine karşı milletimiz, kadını erkeği yaşlısı genciyle canını ortaya koyarak kendi iradesine ve özgürlüğüne yapılan bu haince saldırıya karşı dimdik bir duruş sergileyerek, yeniden bir dirilişe imza atmıştır. İstiklal ve İstikbal uğruna can feda Devletini, Milletini, Vatanını korumak için kendilerine teslim edilen silahların, tankların, uçakların, helikopterin namlusunu kendi milletine çevirecek kadar hainliğe bulaşmış olan bu örgüt ve bunların arkasında duran, destek veren işbirlikçileri, 15 Temmuz gecesi bir kez daha anladılar ki Asil Türk Milleti İstiklali ve İstikbali uğruna canını ortaya koymaktan hiç bir zaman çekinmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; vatan uğrunda canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyor, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline, canı pahasına sahip çıkan, 15 Temmuz destanını yazan Aziz Milletimize en kalbi saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun.”
Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

ANKHABER

Toruntay, “Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumasını bilmiştir.” dediği mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yeniden dirilişe imza atıldı…

“15 Temmuz 2016 tarihinde de FETÖ tarafından gerçekleştirilen alçak darbe girişimine karşı milletimiz, kadını erkeği yaşlısı genciyle canını ortaya koyarak kendi iradesine ve özgürlüğüne yapılan bu haince saldırıya karşı dimdik bir duruş sergileyerek, yeniden bir dirilişe imza atmıştır.

İstiklal ve İstikbal uğruna can feda

Devletini, Milletini, Vatanını korumak için kendilerine teslim edilen silahların, tankların, uçakların, helikopterin namlusunu kendi milletine çevirecek kadar hainliğe bulaşmış olan bu örgüt ve bunların arkasında duran, destek veren işbirlikçileri, 15 Temmuz gecesi bir kez daha anladılar ki Asil Türk Milleti İstiklali ve İstikbali uğruna canını ortaya koymaktan hiç bir zaman çekinmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatan uğrunda canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyor, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline, canı pahasına sahip çıkan, 15 Temmuz destanını yazan Aziz Milletimize en kalbi saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.