Yenimahalle dört sağlık ocağına daha kavuşuyor

Ankara 15.07.2022 - 13:44, Güncelleme: 15.07.2022 - 13:44
 

Yenimahalle dört sağlık ocağına daha kavuşuyor

Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların sağlık hizmetlerine yürüme mesafesinde ulaşabilmeleri amacıyla yapılan aile sağlığı merkezlerine yenilerini ekliyor.
Susuz, Barış, Mehmet Akif Ersoy ve 25 Mart mahallelerinde inşaatı devam eden dörtaile sağlığımerkezinin inşaatlarını denetleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapıların yakın zamanda tamamlanması için çalışmaları hızla sürdürdüklerini ifade etti. “İnsan odaklı hizmetler yerel yönetimlerin olmazsa olmazıdır” Sağlık hizmetlerinin doğrudan yerel yönetimlerin sorumluluğunda olmamasına rağmen, Yenimahalle Belediyesi’nin bu konuda elinden geleni yaptığını dile getiren Yaşar, "İnsan odaklı hizmetler yerel yönetimlerin olmazsa olmazıdır. Benim için halk sağlığı birinci önceliktir. İnsan için sağlık temel haklardan bir tanesidir. Ben de bunun bilincinde olan bir belediye başkanı olarak sağlık alanında önemli çalışmalara imza atıyorum. Sağlık ocakları yaparak İl Sağlık Müdürlüğüne teslim ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın yürüme mesafesinde temel sağlık hizmetlerinden faydalanmasıdır” dedi. Sağlıktan büyük zenginlik yoktur Aile sağlığı merkezlerinin Yenimahallelilere hayırlı olması temennisinde de bulunan Başkan Yaşar, “Sağlık ocaklarımız en kısa sürede inşaatları tamamlanıp hizmete girecek. Sağlığımızın kıymetini bilelim çünkü sağlıktan büyük zenginlik yoktur” diye konuştu.İlçe sakinlerinin kendi mahallelerinde sağlık hizmetine kolaylıkla ulaşabilmesini sağlayan aile sağlığı merkezleri, acil müdahale odası, poliklinik muayene odaları, aşı bebek-çocuk izlem odası, emzirme odası, gebe izlem odası ve bekleme salonundan oluşuyor. 
Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların sağlık hizmetlerine yürüme mesafesinde ulaşabilmeleri amacıyla yapılan aile sağlığı merkezlerine yenilerini ekliyor.

Susuz, Barış, Mehmet Akif Ersoy ve 25 Mart mahallelerinde inşaatı devam eden dörtaile sağlığımerkezinin inşaatlarını denetleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapıların yakın zamanda tamamlanması için çalışmaları hızla sürdürdüklerini ifade etti.

“İnsan odaklı hizmetler yerel yönetimlerin olmazsa olmazıdır”

Sağlık hizmetlerinin doğrudan yerel yönetimlerin sorumluluğunda olmamasına rağmen, Yenimahalle Belediyesi’nin bu konuda elinden geleni yaptığını dile getiren Yaşar, "İnsan odaklı hizmetler yerel yönetimlerin olmazsa olmazıdır. Benim için halk sağlığı birinci önceliktir. İnsan için sağlık temel haklardan bir tanesidir. Ben de bunun bilincinde olan bir belediye başkanı olarak sağlık alanında önemli çalışmalara imza atıyorum. Sağlık ocakları yaparak İl Sağlık Müdürlüğüne teslim ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın yürüme mesafesinde temel sağlık hizmetlerinden faydalanmasıdır” dedi.

Sağlıktan büyük zenginlik yoktur

Aile sağlığı merkezlerinin Yenimahallelilere hayırlı olması temennisinde de bulunan Başkan Yaşar, “Sağlık ocaklarımız en kısa sürede inşaatları tamamlanıp hizmete girecek. Sağlığımızın kıymetini bilelim çünkü sağlıktan büyük zenginlik yoktur” diye konuştu.İlçe sakinlerinin kendi mahallelerinde sağlık hizmetine kolaylıkla ulaşabilmesini sağlayan aile sağlığı merkezleri, acil müdahale odası, poliklinik muayene odaları, aşı bebek-çocuk izlem odası, emzirme odası, gebe izlem odası ve bekleme salonundan oluşuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.