Ankara Çayı'nda atık ve çöp temizliği

Ankara 14.07.2022 - 22:47, Güncelleme: 14.07.2022 - 22:47
 

Ankara Çayı'nda atık ve çöp temizliği

ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından bayram öncesi yapılan uyarılara rağmen dere yataklarına atılan kurban atıkları için temizlik seferberliği başlattı.
ASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlar tarafından Ankara Çayı’na atılan kurban atıkları ve çöplerin temizliği için yoğun mesai harcıyor. Dere yataklarına atılan atıkların atık su ve yağmur suyu hatlarını tıkaması nedeniyle harekete geçen ekipler, 15 kilometrelik alanda 2 iş makinesi, 2 kamyon ve 10 personel ile atık temizliği gerçekleştiriyor.     ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından bayram öncesi yapılan uyarılara rağmen dere yataklarına atılan kurban atıkları için temizlik seferberliği başlattı.     Atık su ve yağmur suyu hatlarını tıkayan kurban atıklarını bertaraf etmek için harekete geçen ASKİ ekipleri, Ankara Çayı’nda da temizlik çalışması gerçekleştiriyor. TOPLUM SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR     Vatandaşlardan gelen şikâyet üzerine Ankara Çayı’nda oluşan çevre kirliliği ve kötü kokular nedeniyle çalışma başlatan ASKİ Keçiören Bölge Müdürlüğü ekipleri,  15 kilometrelik alanda kurban ve çöp atığı temizliği yapıyor.     Halk sağlığını önceleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi bir taraftan Kurban Bayramı sonrasında Başkent’in dört bir yanında ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız sürdürürken bir yandan da dere yatağı, yağmur suyu ve atık su hatlarına bilinçsizce atılan kurban atıklarını temizlemeye devam ediyor.     Toplum sağlığını tehdit eden atıklar için ASKİ’ye bağlı 10 personel, 2 kamyon ve 2 iş makinesi ile Baraj Mahallesi Fruko  Köprü üstünde dereye atılan atıkların sürüklenerek tarihi Akköprü üzerinde yer alan Ankara Çayı’nda birikmesini önlemeye çalışıyor.
ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından bayram öncesi yapılan uyarılara rağmen dere yataklarına atılan kurban atıkları için temizlik seferberliği başlattı.

ASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlar tarafından Ankara Çayı’na atılan kurban atıkları ve çöplerin temizliği için yoğun mesai harcıyor. Dere yataklarına atılan atıkların atık su ve yağmur suyu hatlarını tıkaması nedeniyle harekete geçen ekipler, 15 kilometrelik alanda 2 iş makinesi, 2 kamyon ve 10 personel ile atık temizliği gerçekleştiriyor.

    ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından bayram öncesi yapılan uyarılara rağmen dere yataklarına atılan kurban atıkları için temizlik seferberliği başlattı.

    Atık su ve yağmur suyu hatlarını tıkayan kurban atıklarını bertaraf etmek için harekete geçen ASKİ ekipleri, Ankara Çayı’nda da temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

TOPLUM SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR

    Vatandaşlardan gelen şikâyet üzerine Ankara Çayı’nda oluşan çevre kirliliği ve kötü kokular nedeniyle çalışma başlatan ASKİ Keçiören Bölge Müdürlüğü ekipleri,  15 kilometrelik alanda kurban ve çöp atığı temizliği yapıyor.

    Halk sağlığını önceleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi bir taraftan Kurban Bayramı sonrasında Başkent’in dört bir yanında ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız sürdürürken bir yandan da dere yatağı, yağmur suyu ve atık su hatlarına bilinçsizce atılan kurban atıklarını temizlemeye devam ediyor.

    Toplum sağlığını tehdit eden atıklar için ASKİ’ye bağlı 10 personel, 2 kamyon ve 2 iş makinesi ile Baraj Mahallesi Fruko  Köprü üstünde dereye atılan atıkların sürüklenerek tarihi Akköprü üzerinde yer alan Ankara Çayı’nda birikmesini önlemeye çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.