Yenimahalle İletişim Ofisi, 75 bin kişiye ulaştı

Ankara 12.07.2022 - 11:50, Güncelleme: 12.07.2022 - 11:50
 

Yenimahalle İletişim Ofisi, 75 bin kişiye ulaştı

Yenimahalle sakinlerini tek tek arayarak istek, talep ve şikâyetlerini dinleyen Yenimahalle Belediyesi İletişim Ofisi, 25 kişilik ekibi ile 75 bin kişiye arama yaptı.
Aramalar sonucunda vatandaşlardan gelen 5 bin 902 şikayet ivedi bir şekilde çözülürken, belediyenin yetkisinde olmayan bin 459 şikâyet de ilgili kurumlara iletildi. 44’üncü mahalle aranıyor Ayrıca 0542 293 93 64 telefon numaralı Whatsapp İhbar Hattı üzerinden mesaj gönderen 939 vatandaşın istekleri de çözüme ulaştı. İletişim Ofisi, toplamda 55 mahallesi bulunan Yenimahalle’nin 43 mahallesinde yaşayan vatandaşları aradı. Şuanda 44’üncü mahalle sakinlerini arayan ofis personeli, vatandaşların istek ve şikayetlerini sormaya devam ediyor. Amacımız gelen taleplere göre proje üretmek İletişim Ofisi ile gelen talepleri zaman kaybetmeden çözdüklerini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Halkın faydasına olmayan hiçbir projenin altına imza atmadım. Gerek kurduğumuz İletişim Ofisi gerek çağrı merkezi gerek sosyal medya hesaplarımız olsun tüm kanallardan halkımız bize kolaylıkla ulaşabiliyor. Amacımız mahalle sakinlerinden gelen talep ve isteklere göre proje üretmek” dedi.
Yenimahalle sakinlerini tek tek arayarak istek, talep ve şikâyetlerini dinleyen Yenimahalle Belediyesi İletişim Ofisi, 25 kişilik ekibi ile 75 bin kişiye arama yaptı.

Aramalar sonucunda vatandaşlardan gelen 5 bin 902 şikayet ivedi bir şekilde çözülürken, belediyenin yetkisinde olmayan bin 459 şikâyet de ilgili kurumlara iletildi.

44’üncü mahalle aranıyor

Ayrıca 0542 293 93 64 telefon numaralı Whatsapp İhbar Hattı üzerinden mesaj gönderen 939 vatandaşın istekleri de çözüme ulaştı.

İletişim Ofisi, toplamda 55 mahallesi bulunan Yenimahalle’nin 43 mahallesinde yaşayan vatandaşları aradı. Şuanda 44’üncü mahalle sakinlerini arayan ofis personeli, vatandaşların istek ve şikayetlerini sormaya devam ediyor.

Amacımız gelen taleplere göre proje üretmek

İletişim Ofisi ile gelen talepleri zaman kaybetmeden çözdüklerini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Halkın faydasına olmayan hiçbir projenin altına imza atmadım. Gerek kurduğumuz İletişim Ofisi gerek çağrı merkezi gerek sosyal medya hesaplarımız olsun tüm kanallardan halkımız bize kolaylıkla ulaşabiliyor. Amacımız mahalle sakinlerinden gelen talep ve isteklere göre proje üretmek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.