Mansur Yavaş'tan Kurban Bayramı mesajı

Ankara 08.07.2022 - 13:47, Güncelleme: 08.07.2022 - 13:47
 

Mansur Yavaş'tan Kurban Bayramı mesajı

Mansur Yavaş, bayram mesajında yola çıkacakları uyararak, "Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan hemşehrilerimin uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını istirham ediyorum" dedi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yayımladığı bayram mesajında şu ifadeleri kullandı: “Değerli Hemşehrilerim;    Bir Kurban Bayramı’na daha dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Mübarek Kurban Bayramı’nın dünyamız, ülkemiz ve Ankara’mız için hayırlara, mutluluğa ve sağlığa vesile olmasını temenni ediyorum.     Ankara Büyükşehir Belediyesi, hemşehrilerimizin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için Kurban Bayramı boyunca gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirecektir. EGO otobüsleri, Metro, Ankaray ve Teleferik hizmetleri ücretsiz olarak hizmete sunulurken mezarlık ziyaretleri için ring seferleri düzenlenecektir. Başkent 153, Zabıta, İtfaiye, Sosyal Hizmetler, ANFA Güvenlik ve ASKİ ekiplerimiz başta olmak üzere ilgili tüm birimlerimiz 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürecektir.     Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan hemşehrilerimin uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmelerini özellikle istirham ediyorum.     Bu duygularla büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyor, ülkemizde ve tüm dünyada kardeşliğin daim olduğu, sevgilerin birleştiği nice bayramlara erişmeyi yürekten diliyorum. Sevgi ve saygılarımla… Mansur YAVAŞ-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı"
Mansur Yavaş, bayram mesajında yola çıkacakları uyararak, "Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan hemşehrilerimin uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını istirham ediyorum" dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yayımladığı bayram mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Hemşehrilerim;

   Bir Kurban Bayramı’na daha dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Mübarek Kurban Bayramı’nın dünyamız, ülkemiz ve Ankara’mız için hayırlara, mutluluğa ve sağlığa vesile olmasını temenni ediyorum.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, hemşehrilerimizin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için Kurban Bayramı boyunca gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirecektir. EGO otobüsleri, Metro, Ankaray ve Teleferik hizmetleri ücretsiz olarak hizmete sunulurken mezarlık ziyaretleri için ring seferleri düzenlenecektir. Başkent 153, Zabıta, İtfaiye, Sosyal Hizmetler, ANFA Güvenlik ve ASKİ ekiplerimiz başta olmak üzere ilgili tüm birimlerimiz 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürecektir.

    Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan hemşehrilerimin uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmelerini özellikle istirham ediyorum.

    Bu duygularla büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyor, ülkemizde ve tüm dünyada kardeşliğin daim olduğu, sevgilerin birleştiği nice bayramlara erişmeyi yürekten diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla…

Mansur YAVAŞ-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.