Can İbişoğlu: Üreten Ankara ve Türkiye Bayramı olsun

Çalışma Hayatı 08.07.2022 - 11:58, Güncelleme: 08.07.2022 - 11:58
 

Can İbişoğlu: Üreten Ankara ve Türkiye Bayramı olsun

Batı Ankara Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (BAGİAD) Başkanı Zeynel Can İbişoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
ANKHABER Zeynel Can İbişoğlu mesajında, “Ankaralı iş insanları olarak Türkiye’nin kalkınmasına her türlü katkıyı sunmayı sürdüreceğiz” dedi. “Dünya, özellikle de İslam alemi kan ve gözyaşı içinde. Bu acılar bitmeli, insanlık huzur bulmalı” diyen BAGİAD Başkanı Zeynel Can İbişoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi: “Üretime devam ediyoruz” “Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en üst seviyede hissettiğimiz bir bayrama daha kavuşurken ekonomik koşullar yüzünden büyük sıkıntı içindeki milyonlarca yurttaşımızın sorunlarıyla da dertleniyoruz. Ankaralı iş insanları olarak Başkentimizin, ülkemizin kalkınması, insanlarımızın refaha ulaşması için her türlü fedakarlığı gösteriyor, üretime devam ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki; Ankara ve ülke ekonomisinin her yönden rahatlamasının tek yolu üretimdir. Huzur ve sevinç dolu bayramlar üretimle olur. Ankara üretim üssü oldu Türkiye Cumhuriyetinin Başkenti Ankara, onlarca OSB’si, KOBİ’leri, teknokentleri, üniversiteleri ile tam bir üretim üssüne dönüşmüş durumda. İhtiyaç duyulan tek şey, ülkeyi yönetenlerin kaynakları üretim ve geçim sıkıntısı çekenlerin sorunlarının çözümünde kullanmasıdır. Böyle olursa üreten Türkiye tüm engelleri kısa süre içinde aşar. Bu bilinç içinde yatırıma, üretime devam eden BAGİAD üyeleri adına, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve Ankara’mıza mübarek olmasını, huzur getirmesini diliyorum.”  
Batı Ankara Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (BAGİAD) Başkanı Zeynel Can İbişoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

ANKHABER

Zeynel Can İbişoğlu mesajında, “Ankaralı iş insanları olarak Türkiye’nin kalkınmasına her türlü katkıyı sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

“Dünya, özellikle de İslam alemi kan ve gözyaşı içinde. Bu acılar bitmeli, insanlık huzur bulmalı” diyen BAGİAD Başkanı Zeynel Can İbişoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Üretime devam ediyoruz”

“Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en üst seviyede hissettiğimiz bir bayrama daha kavuşurken ekonomik koşullar yüzünden büyük sıkıntı içindeki milyonlarca yurttaşımızın sorunlarıyla da dertleniyoruz.

Ankaralı iş insanları olarak Başkentimizin, ülkemizin kalkınması, insanlarımızın refaha ulaşması için her türlü fedakarlığı gösteriyor, üretime devam ediyoruz.

Çünkü biliyoruz ki; Ankara ve ülke ekonomisinin her yönden rahatlamasının tek yolu üretimdir. Huzur ve sevinç dolu bayramlar üretimle olur.

Ankara üretim üssü oldu

Türkiye Cumhuriyetinin Başkenti Ankara, onlarca OSB’si, KOBİ’leri, teknokentleri, üniversiteleri ile tam bir üretim üssüne dönüşmüş durumda. İhtiyaç duyulan tek şey, ülkeyi yönetenlerin kaynakları üretim ve geçim sıkıntısı çekenlerin sorunlarının çözümünde kullanmasıdır. Böyle olursa üreten Türkiye tüm engelleri kısa süre içinde aşar.

Bu bilinç içinde yatırıma, üretime devam eden BAGİAD üyeleri adına, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve Ankara’mıza mübarek olmasını, huzur getirmesini diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.