Kutay Futbolcu Menajerliği Kurucusu Bülent Aktürk'ten bayram mesajı

Spor Sahnesi 07.07.2022 - 19:42, Güncelleme: 07.07.2022 - 19:42
 

Kutay Futbolcu Menajerliği Kurucusu Bülent Aktürk'ten bayram mesajı

Türk sporu farklı branşlarda kazandığı başarılarla altın çağını yaşıyor. Kurban Bayramı öncesi de son günlerde elde edilen başarılar spor camiasını gururlandırdı.
Kutay Profesyonel Futbolcu Menajerliği Kurucusu ve Antrenör Bülent Aktürk, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, sportif başarıların ülke çapında bir bayram havası yarattığını belirtti. Türk sporcuların son yıllardaki başarılarının Akdeniz Oyunları’nda zirve yaptığını hatırlatan Bülent Aktürk, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Ülke olarak bir Kurban Bayramını daha idrak edeceğiz. Spor ile aynı ruha sahip bayramlar sevgi, kardeşlik, birlik ve dayanışma duygularının zirve yaptığı manevi ortamlardır. Tüm dünya gibi Türkiye’yi de saran ve sarsan virüs salgını, ekonomik sorunlar gibi sıkıntılar insanlara zorluklar yaşatırken imdada spor alanında elde edilen başarılar yetişti! Bir anlamda virüs insanları ağlatırken spordaki başarılar güldürdü. Son yıllardaki sportif başarılar Anadolu Efes’in basketbolda Avrupa’nın zirvesine oturması, milli sporcularımızın Olimpiyat Oyunları’ndan 2’si altın olmak üzere rekor sayıda madalyayla dönmesi ve daha birçok uluslararası başarı göğsümüzü kabartırken; en son Akdeniz Oyunları’nda elde ettiğimiz ikincilik, sporcularımızın başarısının tesadüf eseri olmadığını gösterdi. Akdeniz Oyunları'na 24 branşta 319 sporcu ile katılan Türkiye, 16 spor dalında 45 altın, 26 gümüş, 37 bronz madalya kazanarak toplamda 108 madalya ile ülkeler sıralamasında İtalya'nın ardından ikinci olarak, Kurban Bayramı’na bu büyük başarının sevinci ve gururuyla giriyor. Elimizden gelenden fazlasını yapacağız Kutay Profesyonel Futbolcu Menajerliği olarak biz de sporcularımızın başarıya giden yolunu açma ve Türk sporuna katkı sunma adına elimizden gelenden fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın ülkemize, spor camiamıza başarı, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.”
Türk sporu farklı branşlarda kazandığı başarılarla altın çağını yaşıyor. Kurban Bayramı öncesi de son günlerde elde edilen başarılar spor camiasını gururlandırdı.

Kutay Profesyonel Futbolcu Menajerliği Kurucusu ve Antrenör Bülent Aktürk, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, sportif başarıların ülke çapında bir bayram havası yarattığını belirtti.

Türk sporcuların son yıllardaki başarılarının Akdeniz Oyunları’nda zirve yaptığını hatırlatan Bülent Aktürk, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Ülke olarak bir Kurban Bayramını daha idrak edeceğiz. Spor ile aynı ruha sahip bayramlar sevgi, kardeşlik, birlik ve dayanışma duygularının zirve yaptığı manevi ortamlardır. Tüm dünya gibi Türkiye’yi de saran ve sarsan virüs salgını, ekonomik sorunlar gibi sıkıntılar insanlara zorluklar yaşatırken imdada spor alanında elde edilen başarılar yetişti! Bir anlamda virüs insanları ağlatırken spordaki başarılar güldürdü.

Son yıllardaki sportif başarılar

Anadolu Efes’in basketbolda Avrupa’nın zirvesine oturması, milli sporcularımızın Olimpiyat Oyunları’ndan 2’si altın olmak üzere rekor sayıda madalyayla dönmesi ve daha birçok uluslararası başarı göğsümüzü kabartırken; en son Akdeniz Oyunları’nda elde ettiğimiz ikincilik, sporcularımızın başarısının tesadüf eseri olmadığını gösterdi.

Akdeniz Oyunları'na 24 branşta 319 sporcu ile katılan Türkiye, 16 spor dalında 45 altın, 26 gümüş, 37 bronz madalya kazanarak toplamda 108 madalya ile ülkeler sıralamasında İtalya'nın ardından ikinci olarak, Kurban Bayramı’na bu büyük başarının sevinci ve gururuyla giriyor.

Elimizden gelenden fazlasını yapacağız

Kutay Profesyonel Futbolcu Menajerliği olarak biz de sporcularımızın başarıya giden yolunu açma ve Türk sporuna katkı sunma adına elimizden gelenden fazlasını yapmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın ülkemize, spor camiamıza başarı, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.