Çankaya Üniversitesi Tanıtım Günleri 16 Temmuz'da başlıyor

Güncel 07.07.2022 - 11:34, Güncelleme: 07.07.2022 - 11:34
 

Çankaya Üniversitesi Tanıtım Günleri 16 Temmuz'da başlıyor

Kuruluşunun 25. yıl dönümünü kutlayan Çankaya Üniversitesinde Tanıtım Günleri, 16 Temmuz - 14 Ağustos 2022 tarihleri arasında yüz yüze ve online olarak düzenlenecek.
Üniversite tercih sürecinde aday öğrenci ve aileleri, hafta sonu dâhil her gün 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Eskişehir Yolu 29. Km’de bulunan Merkez Kampüs’ü ziyaret edebilecek. YAŞAM ALANLARINI GÖREBİLECEKLER Çankaya Üniversitesi akademisyenleri, uzman tanıtım ekibi ve bölüm öğrencileri, aday öğrenci ve ailelerine rehberlik edecek. Aday öğrenci ve aileleri; bölümler, burslar, yurtlar, sosyal imkânlar ve öğrenci kulüpleri gibi pek çok konuda sorularına yanıt bulurken, laboratuvarlar, kütüphane, spor merkezi. derslikler gibi eğitim ve yaşam alanlarını da görme fırsatı yakalayacaklar. ONLINE TANITIM DA YAPILACAK Yüz yüze tanıtımın yanı sıra, akademisyenler ve tanıtım ekibi, online platformlarda da aday öğrencilerle bir araya gelecek. 16 Temmuz - 14 Ağustos tarihleri arasında her gün 11.00 ve 13.00 saatlerinde düzenlenecek online tanıtımlarda aday öğrenciler, Çankaya Üniversitesi ile ilgili bilgi sahibi olabilecek. TERCİH REHBERLİĞİ HİZMETİ SUNULACAK Tanıtım Günleri boyunca, aday öğrencilere ücretsiz ‘tercih rehberliği hizmeti’ de verilecek. Yüz yüze tanıtım için gelen aday öğrenciler, aldıkları puan ve sıralamayla hangi bölümlere yerleşebileceklerine dair bilgilendirilecek.  TELEFONLA BİLGİ ALINABİLECEK Çankaya Üniversitesini ziyaret etme fırsatı bulamayan aday öğrenci ve aileleri merak ettikleri her konuda Aday Öğrenci Danışma Hattından (0312 233 1521/22/23/24) ve Whatsapp Hattından (0531 306 65 47) bilgi alabilecek. SERVİSLE ULAŞIM İMKÂNI Eskişehir Yolu 29. km’de yer alan Merkez Kampüs’te düzenlenecek Tanıtım Günlerini ziyaret etmek isteyen ancak kendi imkaânlarıyla kampüse ulaşamayan aday öğrenci ve aileleri ücretsiz servislerden faydalanabilecek. Tanıtım Günleri boyunca, hafta içi ve hafta sonu Sıhhiye’den hareket eden servislerle aday öğrenci ve aileleri Çankaya Üniversitesine ulaşabilecek.
Kuruluşunun 25. yıl dönümünü kutlayan Çankaya Üniversitesinde Tanıtım Günleri, 16 Temmuz - 14 Ağustos 2022 tarihleri arasında yüz yüze ve online olarak düzenlenecek.

Üniversite tercih sürecinde aday öğrenci ve aileleri, hafta sonu dâhil her gün 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Eskişehir Yolu 29. Km’de bulunan Merkez Kampüs’ü ziyaret edebilecek.

YAŞAM ALANLARINI GÖREBİLECEKLER

Çankaya Üniversitesi akademisyenleri, uzman tanıtım ekibi ve bölüm öğrencileri, aday öğrenci ve ailelerine rehberlik edecek. Aday öğrenci ve aileleri; bölümler, burslar, yurtlar, sosyal imkânlar ve öğrenci kulüpleri gibi pek çok konuda sorularına yanıt bulurken, laboratuvarlar, kütüphane, spor merkezi. derslikler gibi eğitim ve yaşam alanlarını da görme fırsatı yakalayacaklar.

ONLINE TANITIM DA YAPILACAK

Yüz yüze tanıtımın yanı sıra, akademisyenler ve tanıtım ekibi, online platformlarda da aday öğrencilerle bir araya gelecek. 16 Temmuz - 14 Ağustos tarihleri arasında her gün 11.00 ve 13.00 saatlerinde düzenlenecek online tanıtımlarda aday öğrenciler, Çankaya Üniversitesi ile ilgili bilgi sahibi olabilecek.

TERCİH REHBERLİĞİ HİZMETİ SUNULACAK

Tanıtım Günleri boyunca, aday öğrencilere ücretsiz ‘tercih rehberliği hizmeti’ de verilecek. Yüz yüze tanıtım için gelen aday öğrenciler, aldıkları puan ve sıralamayla hangi bölümlere yerleşebileceklerine dair bilgilendirilecek. 

TELEFONLA BİLGİ ALINABİLECEK

Çankaya Üniversitesini ziyaret etme fırsatı bulamayan aday öğrenci ve aileleri merak ettikleri her konuda Aday Öğrenci Danışma Hattından (0312 233 1521/22/23/24) ve Whatsapp Hattından (0531 306 65 47) bilgi alabilecek.

SERVİSLE ULAŞIM İMKÂNI

Eskişehir Yolu 29. km’de yer alan Merkez Kampüs’te düzenlenecek Tanıtım Günlerini ziyaret etmek isteyen ancak kendi imkaânlarıyla kampüse ulaşamayan aday öğrenci ve aileleri ücretsiz servislerden faydalanabilecek. Tanıtım Günleri boyunca, hafta içi ve hafta sonu Sıhhiye’den hareket eden servislerle aday öğrenci ve aileleri Çankaya Üniversitesine ulaşabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.