Kahramankazan yatırımcıları çekmeyi sürdürüyor

Ankara 04.07.2022 - 11:41, Güncelleme: 04.07.2022 - 11:41
 

Kahramankazan yatırımcıları çekmeyi sürdürüyor

Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçeleri arasında yer alan Kahramankazan, girişimcileri ve yatırımcıları çekmeyi sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi bu doğrultuda, 2022’nin ilk yarısında 255 yeni işletmeye ruhsat verdi.
Kahramankazan, 2022 yılında da iş yeri açmak isteyen girişimcilerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer aldı. Kahramankazan Belediyesi bu kapsamda 2022’nün ilk yarısında başvuruda bulunan 255 yeni işletmeye ruhsat verdi. Yeni ruhsat alan iş yerleri çeşitli sektörlerde hizmet sunuyor. Yeni açılan iş yerleri ilçedeki yeni istihdam alanlarının oluşmasına katkı sunarken, ekonomik hareketliliğe de canlılık getirdi. Kahramankazan’da ticari faaliyette bulunmak isteyen yeni işletmeler arasında hizmet sektöründe faaliyet gösterenlerin yanı sıra, imalathane, atölye ve fabrika gibi yoğun istihdam alanı barındıran iş yerleri bulunuyor. “Elimizden geleni yapıyoruz” Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye olarak her zaman girişimci ve yatırımcılara ellerinden gelen kolaylığı sağladıklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi istihdam sağlayan tüm yatırımcılarımız, tüm girişimcilerimiz başımızın tacıdır. Yatırımcı ve girişimcileri ilçemize çekmek için elimizden geleni yapmayı sürdürüyor, onlara her türlü kolaylığı sağlıyoruz" dedi.
Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçeleri arasında yer alan Kahramankazan, girişimcileri ve yatırımcıları çekmeyi sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi bu doğrultuda, 2022’nin ilk yarısında 255 yeni işletmeye ruhsat verdi.

Kahramankazan, 2022 yılında da iş yeri açmak isteyen girişimcilerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer aldı. Kahramankazan Belediyesi bu kapsamda 2022’nün ilk yarısında başvuruda bulunan 255 yeni işletmeye ruhsat verdi. Yeni ruhsat alan iş yerleri çeşitli sektörlerde hizmet sunuyor. Yeni açılan iş yerleri ilçedeki yeni istihdam alanlarının oluşmasına katkı sunarken, ekonomik hareketliliğe de canlılık getirdi. Kahramankazan’da ticari faaliyette bulunmak isteyen yeni işletmeler arasında hizmet sektöründe faaliyet gösterenlerin yanı sıra, imalathane, atölye ve fabrika gibi yoğun istihdam alanı barındıran iş yerleri bulunuyor.

“Elimizden geleni yapıyoruz”

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye olarak her zaman girişimci ve yatırımcılara ellerinden gelen kolaylığı sağladıklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi istihdam sağlayan tüm yatırımcılarımız, tüm girişimcilerimiz başımızın tacıdır. Yatırımcı ve girişimcileri ilçemize çekmek için elimizden geleni yapmayı sürdürüyor, onlara her türlü kolaylığı sağlıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.