“Damdan Düşeni Anlayan Adam”, Mehmet Kılıçlar kitaplaştı!

Yerel 02.07.2022 - 08:55, Güncelleme: 02.07.2022 - 08:57
 

“Damdan Düşeni Anlayan Adam”, Mehmet Kılıçlar kitaplaştı!

Hataylı iş insanı, HATBORU Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, 44 yıllık iş hayatı boyunca yaşadıklarını, “Damdan Düşeni Anlayan Adam” adıyla kitaplaştırdı.
ANKHABER Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED) ile Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) Başkanlığı görevlerinde bulunarak iş dünyasına sivil toplum alanında da katkı sunan Mehmet Kılıçlar’ın hayatını konu edinen kitap, ilham ve ibret alınacak pek çok yaşanmışlıkla dolu. Yazarın önsözünden Yazar, kitabıyla ilgili olarak önsözde şunları vurguluyor: “Çocukluğumdan başlayarak, özellikle de büyük mücadelelerle dolu iş hayatımın her aşamasını aktarmaya çalıştığım bu otobiyografik kitabı okuyanların bakış açılarının olumlu duygularla dolması en büyük dileğim. Çünkü KOBİ’lerin ve aile şirketlerinin çoğu yaşadıklarımı ve yaşadıklarımızı yaşıyor ya da yaşayacaktır diye düşünüyorum. Buradan yola çıkarak aile kavgalarımızı, beklendik, beklenmedik gelişen olayları, acı-tatlı gerçekleri ve tecrübelerimi başkalarına faydası olabilir diye paylaşmak istedim.” Editörün notu… Editörlüğünü gazeteci / yazar Dursun Erkılıç’ın yaptığı 240 sayfalık “Damdan Düşeni Anlayan Adam” kitabı, fotoğraflarla da zenginleştirilerek basılmış. Editör, arka kapakta kitap için, “Herkesin kendince pay ve pay alacağı yaşanmışlıkların zamanı da zemine de dün kadar yakın…” diyor. Tanıtım kokteyli… 14 yaşından 28 yaşına kadar bulunduğu Avusturya’da yaşadıkları ile Türkiye’de atıldığı iş hayatında, sektörün devlerinden HATBORU Yönetim Kurulu Başkanlığına kadar uzanan süreçteki anılarını sade bir dille Anlatan Mehmet Kılıçlar, Başkanlığını yaptığı Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) binasında bir tanıtım bir tanıtım kokteyli düzenledi. Davet paylaşımında, “Bir harf ile başlayan hayatımın her anını yazıya döktüğüm ‘Damdan Düşeni Anlayan Adam’ adlı kitabımın tanıtım kokteylinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağım” diyen Mehmet Kılıçlar, davetlileri kitabın içeriği ve yazılması konusunda bilgilendirdi. İkinci kitap müjdesi Kılıçlar, “Kitabı bitirmeme rağmen keşke şunu da yazsaydım dediğim anlar çok oldu, bu yüzden kitabımın devamı gelecek” sözleriyle ikinci kitabın müjdesini de verdi.
Hataylı iş insanı, HATBORU Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, 44 yıllık iş hayatı boyunca yaşadıklarını, “Damdan Düşeni Anlayan Adam” adıyla kitaplaştırdı.

ANKHABER

Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED) ile Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) Başkanlığı görevlerinde bulunarak iş dünyasına sivil toplum alanında da katkı sunan Mehmet Kılıçlar’ın hayatını konu edinen kitap, ilham ve ibret alınacak pek çok yaşanmışlıkla dolu.

Yazarın önsözünden

Yazar, kitabıyla ilgili olarak önsözde şunları vurguluyor:

“Çocukluğumdan başlayarak, özellikle de büyük mücadelelerle dolu iş hayatımın her aşamasını aktarmaya çalıştığım bu otobiyografik kitabı okuyanların bakış açılarının olumlu duygularla dolması en büyük dileğim. Çünkü KOBİ’lerin ve aile şirketlerinin çoğu yaşadıklarımı ve yaşadıklarımızı yaşıyor ya da yaşayacaktır diye düşünüyorum.

Buradan yola çıkarak aile kavgalarımızı, beklendik, beklenmedik gelişen olayları, acı-tatlı gerçekleri ve tecrübelerimi başkalarına faydası olabilir diye paylaşmak istedim.”

Editörün notu…

Editörlüğünü gazeteci / yazar Dursun Erkılıç’ın yaptığı 240 sayfalık “Damdan Düşeni Anlayan Adam” kitabı, fotoğraflarla da zenginleştirilerek basılmış. Editör, arka kapakta kitap için, “Herkesin kendince pay ve pay alacağı yaşanmışlıkların zamanı da zemine de dün kadar yakın…” diyor.

Tanıtım kokteyli…

14 yaşından 28 yaşına kadar bulunduğu Avusturya’da yaşadıkları ile Türkiye’de atıldığı iş hayatında, sektörün devlerinden HATBORU Yönetim Kurulu Başkanlığına kadar uzanan süreçteki anılarını sade bir dille Anlatan Mehmet Kılıçlar, Başkanlığını yaptığı Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) binasında bir tanıtım bir tanıtım kokteyli düzenledi.

Davet paylaşımında, “Bir harf ile başlayan hayatımın her anını yazıya döktüğüm ‘Damdan Düşeni Anlayan Adam’ adlı kitabımın tanıtım kokteylinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağım” diyen Mehmet Kılıçlar, davetlileri kitabın içeriği ve yazılması konusunda bilgilendirdi.

İkinci kitap müjdesi

Kılıçlar, “Kitabı bitirmeme rağmen keşke şunu da yazsaydım dediğim anlar çok oldu, bu yüzden kitabımın devamı gelecek” sözleriyle ikinci kitabın müjdesini de verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.