Mehmet Akif Işık, “Ulucanlar Cezaevi Duvarları”nı yazdı

Yerel 02.07.2022 - 08:49, Güncelleme: 02.07.2022 - 08:49
 

Mehmet Akif Işık, “Ulucanlar Cezaevi Duvarları”nı yazdı

Ankara Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurul Başkanı Mehmet Akif Işık’ın “Ulucanlar Cezaevi Duvarları” isimli kitabı yayımlandı.
ANKHABER Kitap, bugün müze olarak kullanılan Ulucanlar Cezaevinin duvarlarındaki yazıları ölümsüzleştirmek gibi bir misyon üstlenmiş… Mansur Yavaş’ın önsözü Ankara Büyükşehir Belediyesi Yayınları arasında yerini alan kitabın önsözünde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın imzası bulunuyor. Başkan Yavaş, “Acılı Tarihimizin Özeti: Ulucanlar” başlıklı önsüzünde, “Ankara kent tarihimiz açısından önemli bir iz olan Ulucanların duvarlarına dökülen ‘ruh hali’dir bu kitaptaki duvar yazıları.” Diyor kitabın içeriğiyle ilgili olarak. Albüm niteliği taşıyor Ulucanlar Cezaevinin tarihçesiyle ilgili bilgilerin, yazışmaların da yer aldığı “Ulucanlar Cezaevi Duvarları” isimli kitap, farklı biçimi ve içeriğiyle albüm niteliği de taşıyor. Başkentliler adına teşekkür Alanında bir boşluğu dolduracak olan eser için Başkentliler adına, Ankara Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurul Başkanı Mehmet Akif Işık’a teşekkür ediyoruz.
Ankara Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurul Başkanı Mehmet Akif Işık’ın “Ulucanlar Cezaevi Duvarları” isimli kitabı yayımlandı.

ANKHABER

Kitap, bugün müze olarak kullanılan Ulucanlar Cezaevinin duvarlarındaki yazıları ölümsüzleştirmek gibi bir misyon üstlenmiş…

Mansur Yavaş’ın önsözü

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yayınları arasında yerini alan kitabın önsözünde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın imzası bulunuyor.

Başkan Yavaş, “Acılı Tarihimizin Özeti: Ulucanlar” başlıklı önsüzünde, “Ankara kent tarihimiz açısından önemli bir iz olan Ulucanların duvarlarına dökülen ‘ruh hali’dir bu kitaptaki duvar yazıları.” Diyor kitabın içeriğiyle ilgili olarak.

Albüm niteliği taşıyor

Ulucanlar Cezaevinin tarihçesiyle ilgili bilgilerin, yazışmaların da yer aldığı “ Ulucanlar Cezaevi Duvarları” isimli kitap, farklı biçimi ve içeriğiyle albüm niteliği de taşıyor.

Başkentliler adına teşekkür

Alanında bir boşluğu dolduracak olan eser için Başkentliler adına, Ankara Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurul Başkanı Mehmet Akif Işık’a teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.