Londra’da Avrupa Kalite Zirvesi

Çalışma Hayatı 30.06.2022 - 09:16, Güncelleme: 30.06.2022 - 09:16
 

Londra’da Avrupa Kalite Zirvesi

Lobin International, başarılı etkinlik ve organizasyonlara imza atmaya devam ediyor.
ANKHABER İstanbul, Brüksel, Frankfurt, Saraybosna, Belgrad, Paris ve Amsterdam gibi başkentlerde gerçekleşen ‘Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’nin 17’ncisi Londra’da gerçekleştirildi. Sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerinin katılımıyla ‘Lobin International’ tarafından Yunus Emre Enstitüsü salonunda düzenlenen zirvede önemli mesajlar verildi. Fahri Ustaoğlu Zirvede konuşan Lobin International Başkanı Fahri Ustaoğlu, “Kalıcı barışın tek yolu vardır o da savaşa hazır olmaktır. Türkiye savunma sanayindeki gelişmeleriyle coğrafyamızdaki barışın teminatıdır. Türkiye teknoloji yatırımlarıyla son dönemdeki oyun kuruculardan biri olacaktır” dedi. Yunus Aksu İmece Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu ise “Türkiye ile İngiltere’nin geçmişe dayalı siyasal, sosyal ilişkileri var. İngiltere, Türkiye’nin son 100 yılına etki etmiş bir ülke. Umarım bundan sonraki 100 yıla kendimiz etki ederiz” diye konuştu. Dr. Emre Toker Neo Resonans Direktörü Dr. Emre Toker de “Bağımlılığa sebep olan hastalıkları radyo dalgalarıyla tedavi eden bir sistem geliştirdik. Hastalarımızın dualarını almak bizim için önemli. Bu geliştirdiğimiz sistemi yaygınlaştırmak için çalışmalar yapıyoruz” dedi. Zirveye katılanlar -Mustafa Karali, Karali Çay Yönetim Kurulu Başkanı -Mustafa Boyraz, THY Hukuk Müşaviri -Deniz Aydemir, Solid Security Yönetim Kurulu Üyesi -Meta Bozkuş, Yapımcı, Yönetmen -Nusret Çağlar,  CGL Cargocare Yönetim Kurulu Başkanı -Poyraz Veysal Çadır, Radyo Anadolu Yönetim Kurulu Başkanı -Taceddin Özcan, Paragons Yönetim Kurulu Başkanı -Fehim Ustaoğlu
Lobin International, başarılı etkinlik ve organizasyonlara imza atmaya devam ediyor.

ANKHABER

İstanbul, Brüksel, Frankfurt, Saraybosna, Belgrad, Paris ve Amsterdam gibi başkentlerde gerçekleşen ‘Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’nin 17’ncisi Londra’da gerçekleştirildi.

Sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerinin katılımıyla ‘Lobin International’ tarafından Yunus Emre Enstitüsü salonunda düzenlenen zirvede önemli mesajlar verildi.

Fahri Ustaoğlu

Zirvede konuşan Lobin International Başkanı Fahri Ustaoğlu, “Kalıcı barışın tek yolu vardır o da savaşa hazır olmaktır. Türkiye savunma sanayindeki gelişmeleriyle coğrafyamızdaki barışın teminatıdır. Türkiye teknoloji yatırımlarıyla son dönemdeki oyun kuruculardan biri olacaktır” dedi.

Yunus Aksu

İmece Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu ise “Türkiye ile İngiltere’nin geçmişe dayalı siyasal, sosyal ilişkileri var. İngiltere, Türkiye’nin son 100 yılına etki etmiş bir ülke. Umarım bundan sonraki 100 yıla kendimiz etki ederiz” diye konuştu.

Dr. Emre Toker

Neo Resonans Direktörü Dr. Emre Toker de “Bağımlılığa sebep olan hastalıkları radyo dalgalarıyla tedavi eden bir sistem geliştirdik. Hastalarımızın dualarını almak bizim için önemli. Bu geliştirdiğimiz sistemi yaygınlaştırmak için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Zirveye katılanlar

-Mustafa Karali, Karali Çay Yönetim Kurulu Başkanı

-Mustafa Boyraz, THY Hukuk Müşaviri

-Deniz Aydemir, Solid Security Yönetim Kurulu Üyesi

-Meta Bozkuş, Yapımcı, Yönetmen

-Nusret Çağlar,  CGL Cargocare Yönetim Kurulu Başkanı

-Poyraz Veysal Çadır, Radyo Anadolu Yönetim Kurulu Başkanı

-Taceddin Özcan, Paragons Yönetim Kurulu Başkanı

-Fehim Ustaoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.