Ankara Büyükşehir Belediyesinin 110 projesinin temel atma, açılış ve tanıtım töreni yapıldı

Ankara 30.06.2022 - 01:09, Güncelleme: 30.06.2022 - 01:09
 

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 110 projesinin temel atma, açılış ve tanıtım töreni yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Spor Salonu'nda düzenlediği 110 projenin temel atma, açılış ve tanıtım törenine çok sayıda başkentli katıldı...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da üç yıllık hizmet süreci içerisinde yaptıkları projelerle, yeni yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. Ankara'nın Cumhuriyet'in başkenti, kuruluşun, kurtuluşun ve nice sevdaların kenti olduğunu ifade eden Yavaş, şunları kaydetti: "Bu projelerimizin içerisinde ulaşım, yeşil alanlar, üretim, altyapı, teknoloji, sosyal yaşam, kültür, tarih, eğitim ve spor var. Esnaf var, öğrenci var, çiftçi var, garip gureba var. Ankara’nın bir kuruşunu bile israf etmeden hizmet etmek var. Peki, ne yok? Atıl proje yok. Har vurup harman savurma yok. Milyonlar harcanıp bir hayalete dönüşen işler yok. İşte bu durum bizim en büyük mutluluğumuzdur. Görevimiz sona erdiğinde, bize güvenenleri mutlu edecek şekilde, başı dik, alnı açık, 25 ilçenin tamamına kimseyi ayırt etmeden hizmet etmiş, çok çalışmış ve işini hakkıyla yapmış bir belediye başkanı olarak anılmak, en yüce makamımız olacaktır." Konuşmaların ardından hizmete alınan eserlerin açılışı protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek yapıldı. Törene İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile bazı siyasi parti temsilcileri katıldı. Tören sonunda şarkıcı Tan Taşçı tarafından konser verildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Spor Salonu'nda düzenlediği 110 projenin temel atma, açılış ve tanıtım törenine çok sayıda başkentli katıldı...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da üç yıllık hizmet süreci içerisinde yaptıkları projelerle, yeni yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.

Ankara'nın Cumhuriyet'in başkenti, kuruluşun, kurtuluşun ve nice sevdaların kenti olduğunu ifade eden Yavaş, şunları kaydetti:

"Bu projelerimizin içerisinde ulaşım, yeşil alanlar, üretim, altyapı, teknoloji, sosyal yaşam, kültür, tarih, eğitim ve spor var. Esnaf var, öğrenci var, çiftçi var, garip gureba var. Ankara’nın bir kuruşunu bile israf etmeden hizmet etmek var. Peki, ne yok? Atıl proje yok. Har vurup harman savurma yok. Milyonlar harcanıp bir hayalete dönüşen işler yok. İşte bu durum bizim en büyük mutluluğumuzdur. Görevimiz sona erdiğinde, bize güvenenleri mutlu edecek şekilde, başı dik, alnı açık, 25 ilçenin tamamına kimseyi ayırt etmeden hizmet etmiş, çok çalışmış ve işini hakkıyla yapmış bir belediye başkanı olarak anılmak, en yüce makamımız olacaktır."

Konuşmaların ardından hizmete alınan eserlerin açılışı protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek yapıldı.

Törene İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile bazı siyasi parti temsilcileri katıldı.

Tören sonunda şarkıcı Tan Taşçı tarafından konser verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.