Seyit Ardıç, ASO Başkan adaylığını açıkladı

Ankara 29.06.2022 - 21:37, Güncelleme: 29.06.2022 - 21:37
 

Seyit Ardıç, ASO Başkan adaylığını açıkladı

Ekim ya da kasım ayında yapılması planlanan ASO yönetim kurulu başkanlığı için Seyit Ardıç başkan adaylığını açıkladı...
Ankara Sanayi Odası Haziran ayı meclis toplantısında konuşan ASO 2. ve 3. OSB Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Seyit Ardıç, önemli açıklamalarda bulundu. Yeni dönemde ASO Başkanlığı için aday olduğunu belirten Ardıç, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "2022 yılı Ekim / Kasım ayında yapılması öngörülen organ seçimlerinde Ankara Sanayi Odası yeni yönetim kurulu başkanını seçecek. 1992 yılından bu yana şirketimin üyesi olduğu, 1999 yılında yani 27 yaşımda komite üyeliği ile bu çatının altında göreve başladığım ASO’da sırasıyla; Meclis Üyeliği, Yönetim Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği görevlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirdim ve halen Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütmekteyim. Aynı zamanda Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkan Yardımcısı ve 7 yıldır da ASO 2 ve 3. OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerine aynı anda devam etmekteyim. Üye Sanayicilerimizin destekleriyle çıktığımız bu yolda daha etkin ve başarılı bir ASO için değişimin şart olduğunu ve bu değişim için canlı, dinamik, gelişime açık yeni bir yönetim gerektiğini biliyoruz, görüyoruz. Bu değişim için, yıllara dayanan sanayiciliğim ile gerek ASO, gerekse OSBÜK’deki yöneticiliklerimde kazandığım tecrübem ve bu zamana kadar desteğini esirgemeyen en büyük gücüm Ailemden aldığım helallik ile artık Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunu üstlenmenin zamanı geldiğine inanıyorum. Bugüne kadar imza attığım birçok başarılı proje ve sanayicimizin teveccühünün verdiği özgüven, Ankara Sanayi Odası seçimlerinde ASO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olma kararlılığımı güçlendirmiştir. Bugüne kadar komite ve meclis üyesi dostlarımızla başarıp gurur duyduğunuz çalışmalarımız bundan sonrası için de umutlarımızı arttırıyor. Her fabrika bir kaledir şiarıyla daha güçlü kaleler inşa ederek geleceğe Ankara sanayisini daha güçlü girmesi için daima üretenin yanında olmayı ilke edindik. Bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Bu bağlamda ASO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olduğumu kamuoyuna duyurur ve şimdiden desteklerini esirgemeyecek olan herkese teşekkürlerimi borç bilirim. Yolumuz uzun, yolumuz aydın olsun… Geçmişe gururla, geleceğe hep umutla bakmaya devam edeceğiz. Saygılarımla."
Ekim ya da kasım ayında yapılması planlanan ASO yönetim kurulu başkanlığı için Seyit Ardıç başkan adaylığını açıkladı...

Ankara Sanayi Odası Haziran ayı meclis toplantısında konuşan ASO 2. ve 3. OSB Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Seyit Ardıç, önemli açıklamalarda bulundu. Yeni dönemde ASO Başkanlığı için aday olduğunu belirten Ardıç, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"2022 yılı Ekim / Kasım ayında yapılması öngörülen organ seçimlerinde Ankara Sanayi Odası yeni yönetim kurulu başkanını seçecek.

1992 yılından bu yana şirketimin üyesi olduğu, 1999 yılında yani 27 yaşımda komite üyeliği ile bu çatının altında göreve başladığım ASO’da sırasıyla; Meclis Üyeliği, Yönetim Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği görevlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirdim ve halen Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütmekteyim.

Aynı zamanda Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkan Yardımcısı ve 7 yıldır da

ASO 2 ve 3. OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerine aynı anda devam etmekteyim.

Üye Sanayicilerimizin destekleriyle çıktığımız bu yolda daha etkin ve başarılı bir ASO için değişimin şart olduğunu ve bu değişim için canlı, dinamik, gelişime açık yeni bir yönetim gerektiğini biliyoruz, görüyoruz.

Bu değişim için, yıllara dayanan sanayiciliğim ile gerek ASO, gerekse OSBÜK’deki yöneticiliklerimde kazandığım tecrübem ve bu zamana kadar desteğini esirgemeyen en büyük gücüm Ailemden aldığım helallik ile artık Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunu üstlenmenin zamanı geldiğine inanıyorum.

Bugüne kadar imza attığım birçok başarılı proje ve sanayicimizin teveccühünün verdiği özgüven, Ankara Sanayi Odası seçimlerinde ASO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olma kararlılığımı güçlendirmiştir.

Bugüne kadar komite ve meclis üyesi dostlarımızla başarıp gurur duyduğunuz çalışmalarımız bundan sonrası için de umutlarımızı arttırıyor.

Her fabrika bir kaledir şiarıyla daha güçlü kaleler inşa ederek geleceğe Ankara sanayisini daha güçlü girmesi için daima üretenin yanında olmayı ilke edindik. Bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.

Bu bağlamda ASO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olduğumu kamuoyuna duyurur ve şimdiden desteklerini esirgemeyecek olan herkese teşekkürlerimi borç bilirim.

Yolumuz uzun, yolumuz aydın olsun…

Geçmişe gururla, geleceğe hep umutla bakmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.