Aromatik Bitkiler Bahçesi ilgi görüyor

Ankara 28.06.2022 - 11:40, Güncelleme: 28.06.2022 - 11:40
 

Aromatik Bitkiler Bahçesi ilgi görüyor

Keçiören'de bulunan Aromatik Bitkiler Bahçesi, fotoğraf çektirmek isteyenlerin ilgisini çekiyor...
Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Ovacık Mahallesi’ne kurulan; içinde gül, lavanta ve kekik yetiştirilen Aromatik Bitkiler Bahçesi fotoğraf tutkunlarının uğrak noktası oluyor. Havaların soğuk seyretmesi nedeniyle yeni yeni çiçek açmaya başlayan lavantaları sabırsızlıkla bekleyenler ise 20 dönümlük alandaki rengârenk gül bahçesi içinde dilediği gibi poz vererek fotoğraf çektirme imkânı buluyor. Aromatik Bitkiler Bahçesi’ni sık sık ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok,  “Vatandaşlarımızın bahçe içinde rahatlıkla fotoğraf çektirebilmesi için buraya oturma alanları oluşturduk. Bir yandan tarımsal üretim yapıyoruz öte yandan da renk cümbüşü içinde insanımıza anı ölümsüzleştirebilecekleri bir ortam sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde lavantalarımız tam anlamıyla açtığında burası daha da rengârenk olacak.” dedi. ​
Keçiören'de bulunan Aromatik Bitkiler Bahçesi, fotoğraf çektirmek isteyenlerin ilgisini çekiyor...

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Ovacık Mahallesi’ne kurulan; içinde gül, lavanta ve kekik yetiştirilen Aromatik Bitkiler Bahçesi fotoğraf tutkunlarının uğrak noktası oluyor. Havaların soğuk seyretmesi nedeniyle yeni yeni çiçek açmaya başlayan lavantaları sabırsızlıkla bekleyenler ise 20 dönümlük alandaki rengârenk gül bahçesi içinde dilediği gibi poz vererek fotoğraf çektirme imkânı buluyor.

Aromatik Bitkiler Bahçesi’ni sık sık ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok,  “Vatandaşlarımızın bahçe içinde rahatlıkla fotoğraf çektirebilmesi için buraya oturma alanları oluşturduk. Bir yandan tarımsal üretim yapıyoruz öte yandan da renk cümbüşü içinde insanımıza anı ölümsüzleştirebilecekleri bir ortam sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde lavantalarımız tam anlamıyla açtığında burası daha da rengârenk olacak.” dedi. ​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.