CernModern'de Tasarım Pazarı

Kültür-Sanat 22.06.2022 - 09:34, Güncelleme: 22.06.2022 - 09:34
 

CernModern'de Tasarım Pazarı

CerModern Tasarım Pazarı, profesyonel ve genç tasarımcıları yeniden bir araya getirdi.
Sema Kumrulu ''Düşün mottosuyla Düşün'' farklı, ilginç tasarımlarla yola çıkan tasarımcılarla Ankaralı tutkunlar buluştu.   CerModern'de 17-18-19  Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen yaratıcı endüstrinin tamamını kapsayan etkinlikte tekstil tasarımından çantalara, takı tasarımından, objelere farklı tasarımlar yer aldı. Açık havada canlı müzik eşliğinde yapılan tasarım pazarı rengarenkti. Hülya Akyol, arkeoloji ve sanat tarihi kokan çalışmalarından bir seçki ile sergide yerini aldı. Akyol,  (Lulartceramics)  en yeni çalışması 'Nazar' serisi ile göz doldurdu. Lithostudio, Atölye Lavind, İsmozzo gibi çok sayıda tasarımcının ürünlerinin bir arada görülebildiği bu etkinliğin, Babalar Günü olması, ilgiyi daha da arttırdı.  Aynı zamanda CerModern'de devam eden sergileri de gezme fırsatı bulan Ankaralılar keyifli ve sanat dolu bir hafta sonu geçirdi.
CerModern Tasarım Pazarı, profesyonel ve genç tasarımcıları yeniden bir araya getirdi.

Sema Kumrulu

''Düşün mottosuyla Düşün'' farklı, ilginç tasarımlarla yola çıkan tasarımcılarla Ankaralı tutkunlar buluştu. 

 CerModern'de 17-18-19  Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen yaratıcı endüstrinin tamamını kapsayan etkinlikte tekstil tasarımından çantalara, takı tasarımından, objelere farklı tasarımlar yer aldı.

Açık havada canlı müzik eşliğinde yapılan tasarım pazarı rengarenkti. Hülya Akyol, arkeoloji ve sanat tarihi kokan çalışmalarından bir seçki ile sergide yerini aldı. Akyol,  (Lulartceramics)  en yeni çalışması 'Nazar' serisi ile göz doldurdu.

Lithostudio, Atölye Lavind, İsmozzo gibi çok sayıda tasarımcının ürünlerinin bir arada görülebildiği bu etkinliğin, Babalar Günü olması, ilgiyi daha da arttırdı. 

Aynı zamanda CerModern'de devam eden sergileri de gezme fırsatı bulan Ankaralılar keyifli ve sanat dolu bir hafta sonu geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.