Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay‘dan Babalar Günü mesajı

Çalışma Hayatı 18.06.2022 - 15:05, Güncelleme: 18.06.2022 - 15:05
 

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay‘dan Babalar Günü mesajı

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Babalar Günü nedeniyle bir basın açıklaması yayımladı.
Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Babalar Günü nedeniyle bir basın açıklaması yayımladı. “Toplumumuzun temelini oluşturan aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan ve birlikteliği sağlamada, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan babalarımız, ailenin temel direğidir. Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve güzel bir yaşam sürmesi için yüreklerindeki karşılıksız sevgi ve şefkati ile her türlü fedakarlığı üstlenen babalarımız, tecrübeleriyle bize yol göstermekte, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirebilmek için çaba sarf etmektedirler. Peygamber Efendimiz (S.A.V) bir hadis-i şerifinde, “Babanın çocuğuna duası, Peygamber’in ümmetine olan duası gibidir.” buyurarak, ailelerinin mutluluğunu kendileri için en büyük mutluluk olarak gören babalarımızın duasının ne kadar önemli olduğunu belirtmiştir. Bizler de bu hadis-i şerifin şuurunda evlatlar olarak babalarımıza ömürleri boyunca gereken sevgi ve saygıyı göstermeli, sağlıklarında hayır dualarını almak için gayret göstermeliyiz.  Bu duygu ve düşüncelerle,vefat eden babalarımızı rahmetle anıyor, değerli evlatlarını vatanımız için feda eden şehitlerimizin babaları olmak üzere, gözümüzde güçlü bir çınar olarak daima yerini koruyan ve her bireyin yaşamında seçkin bir yeri olan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”
Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Babalar Günü nedeniyle bir basın açıklaması yayımladı.

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Babalar Günü nedeniyle bir basın açıklaması yayımladı.

“Toplumumuzun temelini oluşturan aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan ve birlikteliği sağlamada, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan babalarımız, ailenin temel direğidir.

Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve güzel bir yaşam sürmesi için yüreklerindeki karşılıksız sevgi ve şefkati ile her türlü fedakarlığı üstlenen babalarımız, tecrübeleriyle bize yol göstermekte, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirebilmek için çaba sarf etmektedirler.

Peygamber Efendimiz (S.A.V) bir hadis-i şerifinde, “Babanın çocuğuna duası, Peygamber’in ümmetine olan duası gibidir.” buyurarak, ailelerinin mutluluğunu kendileri için en büyük mutluluk olarak gören babalarımızın duasının ne kadar önemli olduğunu belirtmiştir. Bizler de bu hadis-i şerifin şuurunda evlatlar olarak babalarımıza ömürleri boyunca gereken sevgi ve saygıyı göstermeli, sağlıklarında hayır dualarını almak için gayret göstermeliyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle,vefat eden babalarımızı rahmetle anıyor, değerli evlatlarını vatanımız için feda eden şehitlerimizin babaları olmak üzere, gözümüzde güçlü bir çınar olarak daima yerini koruyan ve her bireyin yaşamında seçkin bir yeri olan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.