Ahmet Kurt: Baba güvendir, güvencedir

Çalışma Hayatı 18.06.2022 - 09:39, Güncelleme: 18.06.2022 - 09:39
 

Ahmet Kurt: Baba güvendir, güvencedir

İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt'tan Babalar Günü mesajı...
ANKHABER İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Ömür boyu yanımızda olan, bizi koruyan, besleyen, büyüten babalarımız her türlü desteği, ilgiyi, sevgiyi hak ediyor” dedi. Babanın varlığı yeter İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Baba, gölgesine sığınılan çınar ağacı gibidir. Varlığı yeter. Her türlü zorluktan korur, kurtarır evladını. Kendinden önce çocuğu için yaşayan, onu maddi / manevi bakımdan donatan kişidir baba. Bu yüzden her çocuk babasına benzer biraz da… Analarla el ele vermiş babaların çocukları için yapmayacağı şey, aşamayacağı zorluk yoktur. Onun aktardığı değerler, yüreğinden yansıyan sevgiyi hisseden bir çocuk kendisini hiç yalnız ve savunmasız hissetmez. Baba güvendir, güvencedir. Ekonomik sorunlar… Ancak son yıllarda Türkiye’nin içine düştüğü, düşürüldüğü ekonomik sorunlar ilk babaları ve dolayısıyla çocukları vurdu. Evde, sokakta, çarşıda, pazarda el ve cep yakan etiketler, her gün her şeye yapılan zamlar, işsizlik, sömürü gibi olumsuzlukların pençesine düşmüş babalar çocuklarına karşı mahcup duruma düşüyor. Alamayan, yediremeyen, giydiremeyen babaları utandıranlar utansın. Üreten dünyanın sivil toplum önderlerinden biri olarak İÇASİFED ailesi adına tüm babalarımızın gününü kutluyor, daha aydınlık ve müreffeh bir Türkiye’de buluşmayı diliyorum.
İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt'tan Babalar Günü mesajı...

ANKHABER

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Ömür boyu yanımızda olan, bizi koruyan, besleyen, büyüten babalarımız her türlü desteği, ilgiyi, sevgiyi hak ediyor” dedi.

Babanın varlığı yeter

İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Baba, gölgesine sığınılan çınar ağacı gibidir. Varlığı yeter. Her türlü zorluktan korur, kurtarır evladını.

Kendinden önce çocuğu için yaşayan, onu maddi / manevi bakımdan donatan kişidir baba. Bu yüzden her çocuk babasına benzer biraz da…

Analarla el ele vermiş babaların çocukları için yapmayacağı şey, aşamayacağı zorluk yoktur.

Onun aktardığı değerler, yüreğinden yansıyan sevgiyi hisseden bir çocuk kendisini hiç yalnız ve savunmasız hissetmez. Baba güvendir, güvencedir.

Ekonomik sorunlar…

Ancak son yıllarda Türkiye’nin içine düştüğü, düşürüldüğü ekonomik sorunlar ilk babaları ve dolayısıyla çocukları vurdu.

Evde, sokakta, çarşıda, pazarda el ve cep yakan etiketler, her gün her şeye yapılan zamlar, işsizlik, sömürü gibi olumsuzlukların pençesine düşmüş babalar çocuklarına karşı mahcup duruma düşüyor. Alamayan, yediremeyen, giydiremeyen babaları utandıranlar utansın.

Üreten dünyanın sivil toplum önderlerinden biri olarak İÇASİFED ailesi adına tüm babalarımızın gününü kutluyor, daha aydınlık ve müreffeh bir Türkiye’de buluşmayı diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.