İÇASİFED’in TÜRKONFED ve TÜSİAD ziyaretleri

Çalışma Hayatı 03.07.2022 - 16:40, Güncelleme: 03.07.2022 - 16:40
 

İÇASİFED’in TÜRKONFED ve TÜSİAD ziyaretleri

Anadolu’nun iş insanları derneklerini çatısı altında bulunduran İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) heyeti, İstanbul’da önemli ziyaretler gerçekleştirdi.
ANKHABER   TÜRKONFED ve TÜSİAD ziyaretleri İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt Başkanlığındaki heyet, Ankara’dan hareketle vardığı İstanbul’da, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ne (TÜSİAD) ziyaretlerde bulundu.   Ahmet Kurt: Sönmez ve Turan’ı tebrik ettik   Ziyaretlerle ilgili bilgi veren İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, “Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Süleyman Sönmez ile TÜSİAD Başkanlığına seçilen Orhan Turan’ı ziyaret ettik. Her iki genel başkanı da tebrik ederek görevlerinde başarı diledik, plaket takdiminde bulunduk.    İÇASİFED heyetinde yer alan isimler Ahmet Kurt Başkanlığındaki heyette şu isimler yer aldı: İÇASİFED Onursal Başkanı Mehmet Akyürek, ANGİKADBaşkanı Hande Öztürk, AKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Mürşit Bereket, BAGİAD Başkanı Ayfer Ulusoy, KAİSDER Başkanı Canan Karalar, MÜKAD Başkanı ZüleyhaÖzcan, ANGİAD’ı temsilen Serhan Yıldız, OSİAD’ı temsilen Ali Turan, G.G.Y.D’yi temsilen eş başkan Esra Korkmazarslan ve İÇASİFED Genel Koordinatörü Serkan Özşölen.
Anadolu’nun iş insanları derneklerini çatısı altında bulunduran İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) heyeti, İstanbul’da önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

ANKHABER

 

TÜRKONFED ve TÜSİAD ziyaretleri

İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt Başkanlığındaki heyet, Ankara’dan hareketle vardığı İstanbul’da, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ne (TÜSİAD) ziyaretlerde bulundu.

 

Ahmet Kurt: Sönmez ve Turan’ı tebrik ettik

 

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, “Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Süleyman Sönmez ile TÜSİAD Başkanlığına seçilen Orhan Turan’ı ziyaret ettik. Her iki genel başkanı da tebrik ederek görevlerinde başarı diledik, plaket takdiminde bulunduk. 

 

İÇASİFED heyetinde yer alan isimler


Ahmet Kurt Başkanlığındaki heyette şu isimler yer aldı:

İÇASİFED Onursal Başkanı Mehmet Akyürek, ANGİKADBaşkanı Hande ÖztürkAKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Mürşit Bereket, BAGİAD Başkanı Ayfer UlusoyKAİSDER Başkanı Canan Karalar, MÜKAD Başkanı ZüleyhaÖzcan, ANGİAD’ı temsilen Serhan Yıldız, OSİAD’ı temsilen Ali Turan, G.G.Y.D’yi temsilen eş başkan Esra Korkmazarslan ve İÇASİFED Genel Koordinatörü Serkan Özşölen.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.