HAK-İŞ MEYEB YERALTI MADEN SINAVLARINA BAŞLADI

Çalışma Hayatı 27.09.2022 - 11:03, Güncelleme: 27.09.2022 - 11:03
 

HAK-İŞ MEYEB YERALTI MADEN SINAVLARINA BAŞLADI

HAK-İŞ’in sınav ve belgelendirme hizmeti vermek üzere 22 Mayıs 2012’de kurulan ve sektörde 10 yıllık deneyimi bulunan HAK-İŞ MEYEB, maden sektöründe de sınav yapmaya başladı. HAK-İŞ MEYEB POLYAK Eynez tesislerinde maden sektöründe sınav yapıyor.
HAK-İŞ MEYEB, Mesleki Yeterlilik Kurumu bünyesindeki en zor belgelendirme süreçlerinden biri olan Mekanize Kazı Operatörü Seviye 4 ulusal yeterliliği için POLYAK tesislerinde, yerin 456 metre altında, tam mekanize uzun ayakta sınavlar gerçekleştiriyor. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Mekanize Kazı Operatörü Seviye 4 ve Mekanizasyon İşçisi Seviye 4 ulusal yeterliliklerinde Soma bölgesinde başlatılan sınavların tüm yeraltı maden firmalarına yaygınlaştırmayı planladıklarını belirterek, “HAK-İŞ MEYEB olarak Metal, Makine ve Ulaştırma sektörlerinden sonra Maden sektöründe de 4 ulusal yeterlilikte Mesleki Yeterlilik Kurumundan yetki almaya hak kazandık. Zorlu bir sürecin ve uzun denetim günlerinin ardından HAK-İŞ MEYEB’in bugün itibariyle sınavlara başlamış olmasından gurur duyuyoruz. HAK-İŞ MEYEB olarak, Soma bölgesinde başladığımız sınav ve belgelendirme hizmetimizi yeraltı maden ocaklarının tamamına yaygınlaştırmayı planlıyoruz” dedi. Maden sektöründeki diğer ulusal yeterliliklerde de kapsam genişletme çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Arslan “4 ulusal yeterlilik ile başladığımız bu hizmeti maden sektöründeki diğer ulusal yeterliliklerde de sürdürmek istiyoruz. Konu ile ilgili alt yapı ve saha çalışmaları yapıyoruz. Bu konuda HAK-İŞ MEYEB İşletme Müdürümüz Rıdvan Günay’ın koordinatörlüğünde deneyimli ve güçlü bir ekiple çalışıyoruz. Bu başarılara ulaşmamızda emeği geçen İşletme Müdürümüz Günay ve ekibini kutluyorum” dedi.
HAK-İŞ’in sınav ve belgelendirme hizmeti vermek üzere 22 Mayıs 2012’de kurulan ve sektörde 10 yıllık deneyimi bulunan HAK-İŞ MEYEB, maden sektöründe de sınav yapmaya başladı. HAK-İŞ MEYEB POLYAK Eynez tesislerinde maden sektöründe sınav yapıyor.

HAK-İŞ MEYEB, Mesleki Yeterlilik Kurumu bünyesindeki en zor belgelendirme süreçlerinden biri olan Mekanize Kazı Operatörü Seviye 4 ulusal yeterliliği için POLYAK tesislerinde, yerin 456 metre altında, tam mekanize uzun ayakta sınavlar gerçekleştiriyor.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Mekanize Kazı Operatörü Seviye 4 ve Mekanizasyon İşçisi Seviye 4 ulusal yeterliliklerinde Soma bölgesinde başlatılan sınavların tüm yeraltı maden firmalarına yaygınlaştırmayı planladıklarını belirterek, “ HAK-İŞ MEYEB olarak Metal, Makine ve Ulaştırma sektörlerinden sonra Maden sektöründe de 4 ulusal yeterlilikte Mesleki Yeterlilik Kurumundan yetki almaya hak kazandık. Zorlu bir sürecin ve uzun denetim günlerinin ardından HAK-İŞ MEYEB’in bugün itibariyle sınavlara başlamış olmasından gurur duyuyoruz. HAK-İŞ MEYEB olarak, Soma bölgesinde başladığımız sınav ve belgelendirme hizmetimizi yeraltı maden ocaklarının tamamına yaygınlaştırmayı planlıyoruz” dedi.

Maden sektöründeki diğer ulusal yeterliliklerde de kapsam genişletme çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Arslan “4 ulusal yeterlilik ile başladığımız bu hizmeti maden sektöründeki diğer ulusal yeterliliklerde de sürdürmek istiyoruz. Konu ile ilgili alt yapı ve saha çalışmaları yapıyoruz. Bu konuda HAK-İŞ MEYEB İşletme Müdürümüz Rıdvan Günay’ın koordinatörlüğünde deneyimli ve güçlü bir ekiple çalışıyoruz. Bu başarılara ulaşmamızda emeği geçen İşletme Müdürümüz Günay ve ekibini kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.