‘Göreme’ diye mi?

Yerel 22.08.2022 - 11:02, Güncelleme: 22.08.2022 - 11:02
 

‘Göreme’ diye mi?

Türkiye turizm alanında dünya devi haline gelirken, önemli turizm bölgelerinde görülen, yaşanan bazı olumsuzluklar üzüyor insanı.
Ağustos’un 17’sinde bir vesile ile ‘görelim’ diyerek Göreme’ye uğradık. Bu turizm cennetinin içine dalmadan, görülesi yerlere dalmadan gersin geri döndük. Çünkü yaz sıcağında tozu dumana katan, kaldırım kalmadığı için yürümenin mümkün olmadığı, nefes almakta zorlandığımız bir ortama düşmüştük. Tamam, çevre düzenlemesi, asfalt gibi şeyler mutlaka yapılmalı ama turizm sezonunun, yaz aylarının ortasında mı olmalı bu? “Kapadokya'yı 2021 yılında 2 milyon 285 bin kişi ziyaret etti” haberleri hepimizi sevindiriyor ama bu turizm cennetinden yansıyan görüntüler zamanlama olarak hoş değil. Oktay YILMAZ
Türkiye turizm alanında dünya devi haline gelirken, önemli turizm bölgelerinde görülen, yaşanan bazı olumsuzluklar üzüyor insanı.

Ağustos’un 17’sinde bir vesile ile ‘görelim’ diyerek Göreme’ye uğradık. Bu turizm cennetinin içine dalmadan, görülesi yerlere dalmadan gersin geri döndük. Çünkü yaz sıcağında tozu dumana katan, kaldırım kalmadığı için yürümenin mümkün olmadığı, nefes almakta zorlandığımız bir ortama düşmüştük.

Tamam, çevre düzenlemesi, asfalt gibi şeyler mutlaka yapılmalı ama turizm sezonunun, yaz aylarının ortasında mı olmalı bu? “Kapadokya'yı 2021 yılında 2 milyon 285 bin kişi ziyaret etti” haberleri hepimizi sevindiriyor ama bu turizm cennetinden yansıyan görüntüler zamanlama olarak hoş değil. Oktay YILMAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.