Ferhat Yalçıner’e, Muş Altın Lale Başarı Ödülü

Kültür-Sanat 28.11.2022 - 00:58, Güncelleme: 28.11.2022 - 00:58
 

Ferhat Yalçıner’e, Muş Altın Lale Başarı Ödülü

Medya, spor, sinema ve kültür dallarında bir ismin ödüllendirildiği “Muş Altın Lale Ödülleri” sahiplerini buldu.
ANKHABER Muş Tanıtım Platformu tarafından ilk kez düzenlenen “Muş Altın Lale Ödülleri” sahiplerini buldu. Muş Valiliği, Muş Belediyesi, Muş Alparslan Üniversitesinin destekleriyle düzenlenen ödül organizasyonu büyük ilgi gördü. Medya, spor, sinema ve kültür dalında kişi ve kurumlara verilen ödüllerden biri de TRT Haber’de yayınlanan “Gönül Dağı” programının yapımcısı Ferhat Yalçıner’e verildi. Endemik tür olan ‘Muş 1071"’ ismiyle tescilli Muş Lalesi'nin dünyaya ve Türkiye'ye tanıtılmasına katkılarından dolayı Anadolu Ajansı da başarı ödülüne layık görüldü. 'Muş Altın Lale Ödülleri' töreninde, medya, spor, sinema ve kültür dallarında Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda isme ödül takimi yapıldı. TRT Haber’de yayınlanan “Gönül Dağı” programının yapımcısı Ferhat Yalçıner, ödülünün fotoğrafı ile “Meslek hayatım boyunca desteğini esirgemeyen canım aileme ve ikinci ailem bildiğim sevgili ekip arkadaşlarıma ithaf olunur.” paylaşımında bulundu.
Medya, spor, sinema ve kültür dallarında bir ismin ödüllendirildiği “Muş Altın Lale Ödülleri” sahiplerini buldu.

ANKHABER

Muş Tanıtım Platformu tarafından ilk kez düzenlenen “Muş Altın Lale Ödülleri” sahiplerini buldu.

Muş Valiliği, Muş Belediyesi, Muş Alparslan Üniversitesinin destekleriyle düzenlenen ödül organizasyonu büyük ilgi gördü.

Medya, spor, sinema ve kültür dalında kişi ve kurumlara verilen ödüllerden biri de TRT Haber’de yayınlanan “Gönül Dağı” programının yapımcısı Ferhat Yalçıner’e verildi. Endemik tür olan ‘Muş 1071"’ ismiyle tescilli Muş Lalesi'nin dünyaya ve Türkiye'ye tanıtılmasına katkılarından dolayı Anadolu Ajansı da başarı ödülüne layık görüldü.

'Muş Altın Lale Ödülleri' töreninde, medya, spor, sinema ve kültür dallarında Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda isme ödül takimi yapıldı.

TRT Haber’de yayınlanan “Gönül Dağı” programının yapımcısı Ferhat Yalçıner, ödülünün fotoğrafı ile “Meslek hayatım boyunca desteğini esirgemeyen canım aileme ve ikinci ailem bildiğim sevgili ekip arkadaşlarıma ithaf olunur.” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.