DOSTLUK VE SOHBET YEMEĞİ

Yerel 25.01.2023 - 07:00, Güncelleme: 25.01.2023 - 11:06
 

DOSTLUK VE SOHBET YEMEĞİ

Biltem Kolejleri ve Su Rehabilitasyon Kurucusu Salim Gülhan’ın birlik ve dayanışma yemeği doyum olmaz sohbete sahne oldu.
ANKHABER Başkent Ankara, Türkiye Cumhuriyeti’nin her köşesinden insanların iş / aş kapısı olurken, çok özel dostluklara ve buluşmalara da vesile oluyor. SALİM GÜLHAN’IN YEMEĞİ Bunlardan biri daha gerçekleştirildi ve çok sayıda hemşehri, dost bir araya gelerek özlem giderdi, sohbete doydu. Biltem Kolejleri ve Su Rehabilitasyon Kurucusu Salim Gülhan’ın düzenlediği birlik yemeği maksada matuf bir ortamda ve havada geçti. Katılımcılar arasında HAK-İŞ’in eski Genel Başkanı, Çorum eski milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da yer aldı. MEHMET BAHÇECİOĞLU’NUN PAYLAŞIMI Konuyla ilgili olarak bilgilendirme paylaşımında bulunan Ankara’daki iş ve spor dünyasının tanınmış isimlerinden Mehmet Bahçecioğlu, şu ifadeleri kullandı: “Biltem Kolejleri ve Su Rehabilitasyon Kurucusu Sayın Salim Gülhan’ın birlik beraberlik yemeğine katılım sağladık. Vekillerimiz, bürokratlarımız ve iş adamlarımızın olduğu güzel bir buluşma oldu. Herkese teşekkür ediyorum.”
Biltem Kolejleri ve Su Rehabilitasyon Kurucusu Salim Gülhan’ın birlik ve dayanışma yemeği doyum olmaz sohbete sahne oldu.

ANKHABER

Başkent Ankara, Türkiye Cumhuriyeti’nin her köşesinden insanların iş / aş kapısı olurken, çok özel dostluklara ve buluşmalara da vesile oluyor.

SALİM GÜLHAN’IN YEMEĞİ

Bunlardan biri daha gerçekleştirildi ve çok sayıda hemşehri, dost bir araya gelerek özlem giderdi, sohbete doydu.

Biltem Kolejleri ve Su Rehabilitasyon Kurucusu Salim Gülhan’ın düzenlediği birlik yemeği maksada matuf bir ortamda ve havada geçti.

Katılımcılar arasında HAK-İŞ’in eski Genel Başkanı, Çorum eski milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da yer aldı.

MEHMET BAHÇECİOĞLU’NUN PAYLAŞIMI

Konuyla ilgili olarak bilgilendirme paylaşımında bulunan Ankara’daki iş ve spor dünyasının tanınmış isimlerinden Mehmet Bahçecioğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Biltem Kolejleri ve Su Rehabilitasyon Kurucusu Sayın Salim Gülhan’ın birlik beraberlik yemeğine katılım sağladık. Vekillerimiz, bürokratlarımız ve iş adamlarımızın olduğu güzel bir buluşma oldu. Herkese teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.