Bülent Aktürk: Öğretmenler aydınlanmanın neferidir

Çalışma Hayatı 23.11.2022 - 21:22, Güncelleme: 23.11.2022 - 21:22
 

Bülent Aktürk: Öğretmenler aydınlanmanın neferidir

24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Kutay Menajerlik kurucusu Bülent Aktürk, "Öğretmenler aydınlanmanın neferidir" dedi...
Kutay Profesyonel Futbolcu Menajerliği kurucusu Bülent Aktürk, yayımladığı mesajında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Aktürk, kurum olarak çocukların ve gençlerin öncelikli olarak sağlıklı, başarılı bireyler olmalarına katkı sunduklarını söyledi. “Her çocuğun sporcu olması mümkün değil ama her çocuğun eğitimle toplumlara katkı sunması mümkün” diyen Aktürk, öğretmenlerin hepimiz için çok kıymetli olduğunu, dünya adına büyük önem taşıdığını ifade ederek, mesajında şunları söyledi:  “Toplumların gelişmişliği, dünya üzerindeki konumu elbette o ülkenin eğitim kalitesiyle bağlantılıdır. Ekonomik ve toplumsal alanlarda gereksinim duyduğumuz köklü değişimlerin gerçekleştirilmesinin temeli eğitimdir. Öğretmenlerimiz en zor şartlarda dahi ülkemizin her köşesinde, çocuklarımızı eğitmeyi, donanımlı birer birey olması için gereken yolu açmaktadır. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma adına çaba harcayan öğretmenlerimiz, aydınlanmanın ve gelişmenin neferidir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği bu anlamlı günde, Cumhuriyeti koruyacak ve yaşatacak nesiller yetiştirmek için mücadele eden öğretmenlerimize başarılar diliyor, Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”
24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Kutay Menajerlik kurucusu Bülent Aktürk, "Öğretmenler aydınlanmanın neferidir" dedi...

Kutay Profesyonel Futbolcu Menajerliği kurucusu Bülent Aktürk, yayımladığı mesajında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Aktürk, kurum olarak çocukların ve gençlerin öncelikli olarak sağlıklı, başarılı bireyler olmalarına katkı sunduklarını söyledi. “Her çocuğun sporcu olması mümkün değil ama her çocuğun eğitimle toplumlara katkı sunması mümkün” diyen Aktürk, öğretmenlerin hepimiz için çok kıymetli olduğunu, dünya adına büyük önem taşıdığını ifade ederek, mesajında şunları söyledi: 

“Toplumların gelişmişliği, dünya üzerindeki konumu elbette o ülkenin eğitim kalitesiyle bağlantılıdır. Ekonomik ve toplumsal alanlarda gereksinim duyduğumuz köklü değişimlerin gerçekleştirilmesinin temeli eğitimdir.

Öğretmenlerimiz en zor şartlarda dahi ülkemizin her köşesinde, çocuklarımızı eğitmeyi, donanımlı birer birey olması için gereken yolu açmaktadır. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma adına çaba harcayan öğretmenlerimiz, aydınlanmanın ve gelişmenin neferidir.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği bu anlamlı günde, Cumhuriyeti koruyacak ve yaşatacak nesiller yetiştirmek için mücadele eden öğretmenlerimize başarılar diliyor, Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.