AŞTİ esnafından Başkan Yavaş'a teşekkür

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2020 - 10:10, Güncelleme: 31.12.2020 - 10:10
 

AŞTİ esnafından Başkan Yavaş'a teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BUGSAŞ'ın, AŞTİ’de hizmet veren esnafın kira ücretlerinde 2021 yılının ilk 6 ayında yüzde 50 indirime gidilmesi ve geçmiş dönem borçlarının da 2022 yılına ertelemesi kararı AŞTİ esnafına derin bir nefes aldırdı. AŞTİ İşletmecileri ve Esnafları Kooperatif Başkanı Çavuş Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a esnafa verilen desteklerden dolayı teşekkür etti. AŞTİ esnafı yeni yıla rahat bir nefes alarak giriyor Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi sürecinde esnafa yönelik destek projelerini sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BUGSAŞ’ın Başkan Yavaş’ın talebi doğrultusunda AŞTİ’de kira ücretlerinde 2021 yılının ilk 6 ayında yüzde 50 indirime gitmesi ve geçmiş dönem borçlarını 2022 yılına kadar ertelemesi AŞTİ esnafını sevindirdi. AŞTİ İşletmecileri ve Esnafları Kooperatif Başkanı Çavuş Çiçek, pandemi döneminde gelir kaybına uğrayan ve ekonomik olarak zor günler geçiren AŞTİ esnafının yanında olmayı sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür etti. Ortak açıklama Esnafa yeni yıl müjdesini sosyal medyadan “Ankara’mız dayanışmayla güçleniyor ve umut buluyor. El ele verip tüm zorlukları aşacağız. 6 Milyon Tek Yürek” sözleriyle duyuran Başkan Yavaş’a önce AŞTİ taksici esnafı Büyükşehir Belediyesine taksileriyle gelerek teşekkür turu attı. Pandemiden dolayı zor günler geçirdiklerini ve işlerinin durma noktasına geldiğini belirten AŞTİ İşletmecileri ve Esnafları Kooperatif Başkanı Çavuş Çiçek de, bin 500 esnaf adına Başkan Yavaş’a şu sözlerle teşekkür etti: “Tüm işletmecilerimizin adına Ankara esnafının ve işletmecilerinin dostu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a AŞTİ esnafı ve işletmecilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz. AŞTİ esnafına yüzde 50 kirada, yüzde 30 da ortak giderlerde indirim yapıldı. Tüm işletmecilerin ve esnafın borcu 2022 yılına ertelendi. Esnafımızın ayakta durması için can suyu veren Mansur Başkan’a AŞTİ’de bulunan toplam bin 500 esnaf minnettardır. Otobüs kooperatifimiz tüm il ve ilçelerden gelen yolcularımızı Ankara’da belli noktalara ücretsiz olarak götürme hizmeti vermektedir. Bizim Ankara’ya gelen misafirlerimiz başımızın tacıdır, onlar bizim ekmeğimizdir."

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BUGSAŞ'ın, AŞTİ’de hizmet veren esnafın kira ücretlerinde 2021 yılının ilk 6 ayında yüzde 50 indirime gidilmesi ve geçmiş dönem borçlarının da 2022 yılına ertelemesi kararı AŞTİ esnafına derin bir nefes aldırdı. AŞTİ İşletmecileri ve Esnafları Kooperatif Başkanı Çavuş Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a esnafa verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

AŞTİ esnafı yeni yıla rahat bir nefes alarak giriyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi sürecinde esnafa yönelik destek projelerini sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BUGSAŞ’ın Başkan Yavaş’ın talebi doğrultusunda AŞTİ’de kira ücretlerinde 2021 yılının ilk 6 ayında yüzde 50 indirime gitmesi ve geçmiş dönem borçlarını 2022 yılına kadar ertelemesi AŞTİ esnafını sevindirdi. AŞTİ İşletmecileri ve Esnafları Kooperatif Başkanı Çavuş Çiçek, pandemi döneminde gelir kaybına uğrayan ve ekonomik olarak zor günler geçiren AŞTİ esnafının yanında olmayı sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

Ortak açıklama

Esnafa yeni yıl müjdesini sosyal medyadan “Ankara’mız dayanışmayla güçleniyor ve umut buluyor. El ele verip tüm zorlukları aşacağız. 6 Milyon Tek Yürek” sözleriyle duyuran Başkan Yavaş’a önce AŞTİ taksici esnafı Büyükşehir Belediyesine taksileriyle gelerek teşekkür turu attı.

Pandemiden dolayı zor günler geçirdiklerini ve işlerinin durma noktasına geldiğini belirten AŞTİ İşletmecileri ve Esnafları Kooperatif Başkanı Çavuş Çiçek de, bin 500 esnaf adına Başkan Yavaş’a şu sözlerle teşekkür etti:

“Tüm işletmecilerimizin adına Ankara esnafının ve işletmecilerinin dostu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a AŞTİ esnafı ve işletmecilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz. AŞTİ esnafına yüzde 50 kirada, yüzde 30 da ortak giderlerde indirim yapıldı. Tüm işletmecilerin ve esnafın borcu 2022 yılına ertelendi. Esnafımızın ayakta durması için can suyu veren Mansur Başkan’a AŞTİ’de bulunan toplam bin 500 esnaf minnettardır. Otobüs kooperatifimiz tüm il ve ilçelerden gelen yolcularımızı Ankara’da belli noktalara ücretsiz olarak götürme hizmeti vermektedir. Bizim Ankara’ya gelen misafirlerimiz başımızın tacıdır, onlar bizim ekmeğimizdir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.