Ankara Netmon’u gururlandıran ödül

Ekonomi 05.11.2022 - 09:39, Güncelleme: 05.11.2022 - 09:39
 

Ankara Netmon’u gururlandıran ödül

Türkiye'de 20 yılını dolduran Huawei firmasının çalışanları, 20. Yıl kutlamaları çerçevesinde, 20 yıldır Huawei ile iş yapan, Ankara Netmon’u Huawei Büyük Ödülü’ne layık gördü.
ANKHABER Türkiye’nin ve Başkent Ankara’nın önemli teknoloji firmalarından biri olan Ankara Netmon, başarılı çalışmalarının karşılığını sadece üretim değil ödül olarak da görüyor. Türkiye'de 20 yılını dolduran Huawei firması, 20. Yıl kutlamaları çerçevesinde, Huawei çalışanları, 20 yıldır Huawei ile iş yapan, Türkiye'nin haberleşme şebekesinin her noktasında yer alan Ankara Netmon’u Huawei Büyük Ödülü’ne layık gördü. Ahmet Kurt’un açıklaması Ankara Netmon haberleşme sektöründe üretim yapan ürün geliştiren altyapı hizmetleri veren; aynı zamanda savunma sanayinde de projeler yapan ve tesis güvenlik belgesine sahip önemli bir firma. Konuyla ilgili olarak ANKHABER’e değerlendirmelerde bulunan Ankara Netmon’un kurucularından ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Ahmet Kurt, ödülden duyduğu mutluluğu belirtirken, “Bu ödülü ekip olarak, Ankara Netmon ailesi olarak hak ettik. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 3 temel faaliyet alanı “Faaliyet alanımızı temel olarak üç başlıkta toplamak mümkündür” diyen Ahmet Kurt şunları söyledi: “Birincisi fix network. Bu, sabit hatlar ve transmisyon ekipmanları interneti; bunların donanım ve altyapı hizmetlerini kapsıyor. Bir diğer faaliyetimiz de mobil tarafta baz istasyonları yapmak ve bunların işletilmesinde operatörlere servis hizmeti vermek. Üçüncü faaliyet alanımız ise savunma sanayi projeleridir.” Gücün, bilginin paylaşımı Ankara Netmon’un 2018 yılında başlayan “Uçtan Uca Yerli ve Milli 5G Projesi”nin kritik bileşenlerinden radyo link ürün grubunun koordinatörlüğünü de üstlendiğini hatırlatan Ahmet Kurt, “Ankara Netmon’un önemli özelliklerinden birisi de kurulduğu günden bugüne çok ortaklı bir firma olarak faaliyetine devam ediyor olması ve bilginin, gücün paylaşımının ne kadar önemli olduğunu gösteren önemli bir örnek olmasıdır” dedi.
Türkiye'de 20 yılını dolduran Huawei firmasının çalışanları, 20. Yıl kutlamaları çerçevesinde, 20 yıldır Huawei ile iş yapan, Ankara Netmon’u Huawei Büyük Ödülü’ne layık gördü.

ANKHABER

Türkiye’nin ve Başkent Ankara’nın önemli teknoloji firmalarından biri olan Ankara Netmon, başarılı çalışmalarının karşılığını sadece üretim değil ödül olarak da görüyor.

Türkiye'de 20 yılını dolduran Huawei firması, 20. Yıl kutlamaları çerçevesinde, Huawei çalışanları, 20 yıldır Huawei ile iş yapan, Türkiye'nin haberleşme şebekesinin her noktasında yer alan Ankara Netmon’u Huawei Büyük Ödülü’ne layık gördü.

Ahmet Kurt’un açıklaması

Ankara Netmon haberleşme sektöründe üretim yapan ürün geliştiren altyapı hizmetleri veren; aynı zamanda savunma sanayinde de projeler yapan ve tesis güvenlik belgesine sahip önemli bir firma.

Konuyla ilgili olarak ANKHABER’e değerlendirmelerde bulunan Ankara Netmon’un kurucularından ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Ahmet Kurt, ödülden duyduğu mutluluğu belirtirken, “Bu ödülü ekip olarak, Ankara Netmon ailesi olarak hak ettik. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

3 temel faaliyet alanı

“Faaliyet alanımızı temel olarak üç başlıkta toplamak mümkündür” diyen Ahmet Kurt şunları söyledi:

“Birincisi fix network. Bu, sabit hatlar ve transmisyon ekipmanları interneti; bunların donanım ve altyapı hizmetlerini kapsıyor. Bir diğer faaliyetimiz de mobil tarafta baz istasyonları yapmak ve bunların işletilmesinde operatörlere servis hizmeti vermek. Üçüncü faaliyet alanımız ise savunma sanayi projeleridir.”

Gücün, bilginin paylaşımı

Ankara Netmon’un 2018 yılında başlayan “Uçtan Uca Yerli ve Milli 5G Projesi”nin kritik bileşenlerinden radyo link ürün grubunun koordinatörlüğünü de üstlendiğini hatırlatan Ahmet Kurt, “Ankara Netmon’un önemli özelliklerinden birisi de kurulduğu günden bugüne çok ortaklı bir firma olarak faaliyetine devam ediyor olması ve bilginin, gücün paylaşımının ne kadar önemli olduğunu gösteren önemli bir örnek olmasıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Oktay
(06.11.2022 21:01 - #271)
İstanbul Netmon'un emekli olmuş bir çalışan olarak kendisiyle çalışma olanağı bulduğum Ahmet Bey ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum. Oktay Eser
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.