Ankara Kulübü'nün ziyaretçileri

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2020 - 20:14, Güncelleme: 12.12.2020 - 20:14
 

Ankara Kulübü'nün ziyaretçileri

Şereflikoçhisar Muhtarlar Dernekleri Başkanı, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanları, Şoför ve Otomobilciler Dernek Başkanları Ankara Kulübü Derneği’ni ziyaret etti. Şereflikoçhisar Muhtarlar Dernek Başkanı Abdullah Kargın, Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mithat Eraslan, Şereflikoçhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemal Yılmaz, Şereflikoçhisar Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozkurt ve Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin’den oluşan heyet, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Metin Özaslan’ı makamında ziyaret etti. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkan Danışmanı Murat Kubat da ziyarette yer aldı. Heyet, dernekler ve odalar olarak ilk defa böyle bir çoğunlukla Ankara Kulübü’nü ziyaret etmekten ve birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, Özaslan ise gelen heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Özaslan, “Şereflikoçhisar’ın tüm değerlerine her zaman sahip çıkmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Şereflikoçhisar’ımızda en yakın zamanda yapacağımız etkinlikler olacak” dedi.

Şereflikoçhisar Muhtarlar Dernekleri Başkanı, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanları, Şoför ve Otomobilciler Dernek Başkanları Ankara Kulübü Derneği’ni ziyaret etti.

Şereflikoçhisar Muhtarlar Dernek Başkanı Abdullah Kargın, Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mithat Eraslan, Şereflikoçhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemal Yılmaz, Şereflikoçhisar Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozkurt ve Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin’den oluşan heyet, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Metin Özaslan’ı makamında ziyaret etti. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkan Danışmanı Murat Kubat da ziyarette yer aldı.

Heyet, dernekler ve odalar olarak ilk defa böyle bir çoğunlukla Ankara Kulübü’nü ziyaret etmekten ve birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, Özaslan ise gelen heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Özaslan, “Şereflikoçhisar’ın tüm değerlerine her zaman sahip çıkmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Şereflikoçhisar’ımızda en yakın zamanda yapacağımız etkinlikler olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.