Ankara Kulübü'nde Özaslan'ın konukları

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2021 - 18:21, Güncelleme: 04.02.2021 - 18:21
 

Ankara Kulübü'nde Özaslan'ın konukları

Ayrancım Derneği Başkanı Ali Necati Koçak, Güvenevler Mahallesi Muhtarı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Sekreteri Seviye Ardıç Çelik ve Aziziye Muhtarı Güldane Tenç ile birlikte Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan'ı makamında ziyaret etti. Koçak, Ayrancı semtinde bulunan Ayrancı, Aziziye, Güvenevler, Güzeltepe ve Remzi Oğuz Arık mahallelerinde kent yaşamı ve kültürünü katılımcı, demokratik ve çağdaş koşullarda geliştirmek ve zenginleştirmek, kentlilik bilincinin oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini iletti. Bu doğrultuda Ayrancı Semt Gazetesi çıkardıklarını söyledi. Özaslan’a misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Özaslan da ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletirken, Ankara Kulübü olarak her zaman Ayrancım Derneği ile işbirliğinde olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Ayrancım Derneği Başkanı Ali Necati Koçak, Güvenevler Mahallesi Muhtarı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Sekreteri Seviye Ardıç Çelik ve Aziziye Muhtarı Güldane Tenç ile birlikte Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan'ı makamında ziyaret etti.

Koçak, Ayrancı semtinde bulunan Ayrancı, Aziziye, Güvenevler, Güzeltepe ve Remzi Oğuz Arık mahallelerinde kent yaşamı ve kültürünü katılımcı, demokratik ve çağdaş koşullarda geliştirmek ve zenginleştirmek, kentlilik bilincinin oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini iletti. Bu doğrultuda Ayrancı Semt Gazetesi çıkardıklarını söyledi. Özaslan’a misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Özaslan da ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletirken, Ankara Kulübü olarak her zaman Ayrancım Derneği ile işbirliğinde olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.