Sincan'a kent estetiği dokunuşu

Yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında, şehrin aydınlatma sistemleri modern ve göz alıcı bir hale getirildi. Lale motifleri ile süslenen dekoratif aydınlatma sistemleri, Sincan'ın cadde ve bulvarlarını adeta ışıl ışıl bir görsel şölene dönüştürdü.

Sincan Belediyesi, sadece büyük projelere odaklanmakla kalmayıp, ilçenin estetik değerini artırmak ve güvenliği sağlamak amacıyla da çeşitli yenileme çalışmalarını gerçekleştirdi. Bu kapsamda ilçenin aydınlatma sistemleri baştan aşağı yeniden tasarlandı.

AYRICA GÜVENLİK ARTIRILDI

Lale motiflerinin kullanıldığı aydınlatma direkleri, Ahi Mesut Bulvarı, Ayaş Caddesi, Atatürk Caddesi, Ankara Caddesi gibi ana caddelerde muazzam bir görünüm oluşturdu. Dekoratif ve renkli aydınlatma sistemleri, uzun ömürlü ve çevre dostu teknolojilerle donatılarak, hem araç trafiğinde hem de yaya ulaşımında güvenliği artırdı.

Sincanlı vatandaşlar, yapılan yeniliklerden duydukları memnuniyeti ifade ederken, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkür ettiler. Başkan Ercan, yaptığı açıklamada, "Gecemiz gündüzümüz tüm emeğimiz Sincan için. Aydınlatma direklerini yenileyerek Sincan'ı daha modern bir görünüme kavuşturduk. İlçemize hayırlı olsun" dedi.