Sahura kadar açık tek sendika: KONUT-SEN

ANKHABER

Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN) Genel Başkan Uğur Gözel, işkolunda görev yapan üyelerle daha yakından ilgilenmek üzere ramazan ayı boyunca sendika merkezini sahura kadar açık tutulması talimatını verdi.
Bu süre içinde mümkün olduğu kadar kendisinin de sendikada bulunmaya dikkat ettiğini belirten KONUT-SEN Genel Başkan Uğur Gözel şunları söyledi:
“Konut Görevlileri Sendikası olarak üyelerimizin hakkını, hukukunu korumak için büyükşehirler başta olmak üzere her yerde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.
Daha önce özellikle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer’in himayelerinde çok önemli projelere imza attık.
Son iki yıldır çeşitli kurumların yaptığı arastirma ve değerlendirmelerde yılın en başarılı sendikası ödülünü layık görüldük.
Ayrıca, Ankara’da olduğu gibi İzmir’de Antalya'da ve Samsun'da  önemli buluşmalar gerçekleştirdik. Konut Görevlileri Sendikası Genel Başkanı Uğur Gözel olarak başında bulunduğum ve Hukuk Müşavirlerinden Av. Esra Polat TEKİN'inde yer aldığı hukuksal sohbet gecelerinde 
Üyelerimizin sorunlarını dinleme ve çözüm yollarını bulma adına mübarek ramazan ayını da en iyi şekilde değerlendirmek için sendika merkezimizi sahura kadar açık tutuyoruz.
Sahura kadar açık tek sendika olma özelliğimizle; avukatlarımızın da yer aldığı verimli sohbet toplantıları gerçekleştiriyoruz.”